Zanimljivosti

Brak nakon minut poznanstva! DNK kaže da su srodne duše!

Još jedan bizarni rijaliti. Što se njih tiče za brak nije potrebna ljubav već...
11.07.2015. - 11:52h

U moru sve bizarnijih realitija pojavio se još jedan – u njemu se dvoje stranaca venčava minut nakon što su se upoznali.

Šou "Married At First Sight" ("Brak na prvi pogled") počeo je da se emituje u Danskoj, a u Americi je doživio trijumf. Dvoje potpunih stranaca nada se da će im brzopotezni brak doneti pravu ljubav. Ali, ti stranci su, u principu, pomno odabrani i dodeljeni jedno drugom na temelju analize koja uključuje test inteligencije, istoriju bivših vezA, fizičkih atributa, ali i DNK test. Jer čini se – ljubav nije u srcu, vazduhu ili gde već, nego u genima.

Nakon venčanja i proslave, mladenci odlaze na medeni mesec, a nakon povratka počinju da žive zajedno i imaju pet nedelja da odluče hoće li da ostanu zajedno ili će da se brzopotezno rastanu.

Tako su u britanskom izdanju ovog šoua Ema i Džejms stali na ludi kamen, ali će sudbinu njihove veze gledaoci saznati nakon tri nedelje.

"Da smo se sreli u nekom kafiću ne bismo se okrenuli jedno za drugim jer se fizički ne privlačimo, a to utiče na seksualni život", rekla je Ema nakon što je stala na ludi kamen.

Večeras će se na britanskom Channel 4 prikazati emisija u kojoj se Emma i James vjenčaju, ali će gledatelji saznati jesu li ostali skupa tek za tri tjedna kada će biti prikazan zadnji nastavak njihove (anti)ljubavne priče.

Iako njeni bližnji nisu bili oduševljeni idejom da se prijavi u šou, Emma kaže da je već dve godine sama pa ne gubi ništa pokušajem da ljubav nađe iznenada.

A ako je verovati timu stručnjaka koji se igra Kupida, ljubav bi mogla da joj se dogodi.

Oni, naime, tvrde:

"Mi bolje od vas znamo u koga biste mogli da se zaljubite!"

Izvor: Večernji.hr