Doniraj obrok, budi drug: Dođite danas i nahranite ovih 50 životinja!

„Osim nas i vas oni nemaju nikoga“, poručuju u Udruženju Beta Beograd i pozivaju vas da u nedelju, 5. jula, od 12 časova dođete ispred Pet centra na Novom Beogradu i donirate hranu za njihovih 50 štićenika.

.

Jelena Veselinov iz Bete kaže da je udruženju nestalo hrane i da nemaju novca da sami kupe količinu koja bi bila dovoljna za njihovih 50 životinja.

- Molimo sve ljude koji mogu da nam pomognu i koji veruju u nas da u nedelju dođu ispred Pet centra i doprinesu da 50 pasa i mačaka iz našeg udruženja bude sito. Ništa nije malo i sve nam znači. Pored hrane bilo bi poželjno da neko donira i staru posteljinu ili peškire za našeg Žuću koji je u invalidskim kolicima.

Udruženje Beta poslednjih godina pomaže napuštenim psima i mačkama sa ulica Beograda, ali i iz drugih gradova. Oni nemaju smeštajne kapacitete, nemaju podršku države čiji posao rade i o životinjama brinu samo iz jednog razloga – čiste ljubavi!

Zahvaljujući devojkama iz Udruženja Beta, mnoge životinje su preživele, oporavile se, ozdravile, našle nove domove i porodice... Setite se samo Skaja, koji je odbačen kao štene sa dve smrskane noge, ili prelepe Houp koja je bila na izmaku snage kada je pronađena.

Izvor: Životinje.rs