Rada Manojlović, Ana Bekuta, Sneki, Bane Mojićević...DANAS u Spensu pevaju ZA DECU!

Humanitarni koncert počinje u 20 časova, u velikoj sali Spensa, a svoj doprinos prikupljanju sredstava za oko osamdesetoro mališana Dečjeg sela pružiće čak 15 MUZIČARA!

.

Dečje selo „Dr Milorad Pavlović“ otvoreno je 1975. godine u Sremskoj Kamenici kao stoto selo u velikoj porodici SOS Dečjih sela. Misija koju se ova ustanova trudi da ostvari je da štićenike, decu bez adekvatnog roditeljskog staranja, nauči pravim vrednostima i osposobi ih za dalji život. I uspeva u tome već punih 40 godina.

Ipak i danas kao i nekada, neophodna je konstantna pomoć dobrih ljudi. Shodno želji i upornosti predsednika Udruženja gradjana "Budimo bolji ljudi" iz Novog Sada, Novice Kostića, koji je bivši štićenik te ustanove, 30. juna , na novosadskom Spens u organizuje se humanitarni koncert. Ovakvim I sličnim delovanjem obezbeđuje se unapredjenje sveobuhvatnih uslova za život štićenika, kao i kvalitetniji pristup pripremama za samostalni život.

Doprinos prikupljanju sredstava za oko osamdesetoro mališana Dečjeg sela pružiće: Ana Bekuta, Bane Mojićević, Snežana Babić Sneki, Milan Topalović Topalko, Goran Vukošić, Stefan Petrušić, Jovan Perišić, Svetlana Tanasić, Pedja Obućina, Nenad Manojlović i bendovi: Zarđali ekser, No Limits bend, Projekat bend i Quadro bend.

Gost iznenađenja je Rada Manojlović.