Najnežniji prizor: Ženka pit bula usvojila tri mačeta!

Bela, napuštena i maltretirana ženka pit bula ima samo tri noge. Bila je najbolja prijateljica teletu, čuvala je prasiće, a “starala” se čak i o pilićima na baterije! A sada...!

.

Ukoliko bi postojalo glasanje za psa sa najvećim srcem nema sumnje ko bi pobedio. Bela, pit bul sa tri noge, usvojila je tri mačeta i vaspitava ih kao da su njena rođena deca. Klip i fotografije obišle su planetu, a ova najosuđivanija rasa na svetu, stekla je nove fanove. A Bela je “objasnila” zašto u Americi njena, toliko neshvaćena vrsta, ima napitomiji nadimak – Dadilja!

Ni Bela, međutim, nema svoj dom ni vlasnike. I ona je napuštena kao i hiljade pit bulova širom sveta. Stanovnik je najvećeg prihvatilišta u Kaliforniji, u koje je stigla ne baš srećnim sticajem okolnosti. Iako zlostavljana i oterana iz kuće nije izgubila dušu. A očigledno ni materinski instinkt. U azilu je od prvog dana pokazala neverovatnu stranu svoje ličnosti i se starala o svim životinjama kojima je procenila da im je neophodna ljubav. Postala je najbolja prijateljica sa teletom, čuvala je i bdela nad prasićima, a “starala” se čak i o pilićima i to onima na baterije!!!

Sada je nastavila u istom maniru. Prigrlila je mačiće. Sa njima deli svoju činiju sa vodom, krevet, ćasu sa hranom. Umiva ih i ušuškava. Igra se sa njima i dozvoljava im da joj se bukvalno penju na glavu.

Rastopićete se od nežnosti, pogledajte...

.

Izvor: petmagazine.rs