Ovih ŠEST predmeta na radnom stolu otkrivaju kakvi ste!

Zatrpan šoljicama od kafe? Flomasteri na sve strane? Heftalica u boji? Razne sitnice na vašem radnom stolu mogu otkriti kakvi ste zapravo.

.

1. Heftalica u boji
Puno vremena provodite 'surfujući' po “lifestyle” portalima i maštate o tome da od svog profila na Instagramu napravite biznis. Redovno na društvenim mrežama objavljujete fotografije vaših naočara za sunce uz šoljicu jutarnje kafe koje pre toga dobro filtrirate.

Glavna ste organizatorka žurki za vreme praznika i šaljete mejlove u kojime druge podsećate na rođendane kolega. Zbog toga vas svi vole.

2. Podsetnik u kojem pišete sve što morate da uradite
Precrtavanje obavljenih zadataka u rokovniku jako vas ispunjava što vas čini praktičnom osobom. Draže su vam fizičke knjige od e-knjiga, kuvanje od ručanja u restoranu, gledanje filmova u bioskopu od gledanja na Netflixu… Na posao više volite da nosite decentnu, klasičnu odeću nego krpice koje su u trendu.

Drugi vas stalno pitaju da im preporučite dobro vino ili knjigu. Neki vas možda smatraju snobom, ali vi ste samo dama koja zna što voli.

3. Nekoliko prljavih šoljica kafe
Drama za vas počinje već rano ujutro, bilo da je reč o prepirki s partnerom, neposlušnoj deci, pasivno-agresivnom cimeru, saobraćajnoj gužvi na putu za posao... Do osam sati ujutro vi ste već svašta proživeli i do detalja ćete to ispričati još pospanim kolegama.

S vedrije strane, stručnjak ste u vođenju posla dok ste još mamurni i u lfioci radnog stola uvek držite ekstra majicu, haljinu ili par cipela. Takođe, znate sva najbolja mesta za 'after work' zabavu.

4. Olovke u svim bojama
Ponosni ste na vaše profile na Instagramu i Pinterestu i nije vam jasno zašto neki ljudi iz kancelarije nisu vaši sledbenici na društvenim mrežama. Uvereni ste da time oni gube. Stručnjak ste u pripravljanju zdrave hrane, znate da spremite keks bez glutena i svima govorite kako su palačinke od heljde odlične.

Razmišljate o tome da različitim bojama označite police za knjige, jer će izgledati kul, i živcira vas kad jedini idejama pridonosite na poslovnom sastanku. Ipak, potajno i uživate u tome.

5. Jedna olovka i gotovo ništa drugo
Mrzite svoj posao i jedva čekate kraj radnog vremena. Tokom pauze za ručak šaljete molbe za druge poslove. Umesto da obavljate radne zadatke većinu vremena provodite 'surfujući' po internetu i održavajući vaš profil na LinkedInu.

Živite iz dana u dan, a utehu pronalazite u jogi, meditaciji, kafi ili inspirišućim citatima. Povremeno sebi date oduška pa zaplačete na poslu u WC-u, a zatim se opet saberete.

6. Slike mačaka
Samoprozvana ste čudakinja u kancelariji. Sve govorite internet rečnikom i sve obaveštavate o novostima na Bijonsinom Instagramu. Verojatno radite u nekom društvenom mediju ili u firmi koja se bavi nekom drugačijom vrstom marketinga gde možete biti čudni koliko želite i nazivati to 'brendiranjem'.

Volite upečatljive ogrlice, helanke s printom i raduje vas da gledate kolege kako vas podcenjuju samo zbog toga što nosite ženstvene haljine. Niko vas ne smatra pretnjom pa sa šefom možete da vodite pregovore o povećanju plate bez da vaše kolege to znaju.

Izvor: zadovoljna.hr