Zanimljivosti

Oblik usana otkriva vaš karakter

Pune, tanke, spuštene usne... Mnogi veruju da upravo na osnovu nečijih usana možete saznati kakva je osoba!
30.09.2018. - 17:00h

Pune usne

Imate li pune usne, one pokazuju da ste strastveni i da ćete sve učiniti da osoba koja vam se sviđa bude vaša. Od partnera očekujete strast i odlučnost. Osoba ste koja je puna samopouzdanja i hrabrosti. Osobe s punim usnama su duhovite i znaju dobro da se zabave.

Tanke usne

Praktična ste osoba, ali nesigurna. Verovatno patite od kompleksa niže vrednosti. Mirna ste i staložena osoba kojoj je izuzetno stalo do detalja. Iako delujete sramežljivo i volite da se držite po strani, kada su velike borbe i rasprave u pitanju, iz njih izlazite kao pobednik. Vi ste blaga, osećajna i intuitivna osoba.

Široke usne

Perfekcionista ste, društveni ste tip i imate puno prijatelja sa različitim interesovanjima. Osobe sa širokim usnama su uspešne, talentovane i vole da drže sve konce u svojim rukama.

Okrugle usne

Vi ste živahna i šarmantna buntovna osoba sklona žestokim ljubavnim avanturama.

Srcolike usne

Zavodljiva ste i senzualna osoba. Nezavisni ste i puni samopouzdanja. Ne bojite se da preuzmete sudbinu u svoje ruke i imate izraženu potrebu za ljubavlju i dobrotom.

Usne spuštene prema dole

Tajanstveni ste, ali vas ljudi smatraju inteligentnom i duhovitom osobom. Međutim, vi ste takođe i izbirljivi, pa vam je često teško udovoljiti.

Izvor: telegraf