Zanimljivosti

SAZNAJTE: Šta MESEC vašeg rođenja govori o vama?!

Mnogi se slažu da horoskop otkriva mnogo toga o osobinama i karakteru, ali šta konkretno vaš mesec rođenja govori o vama.
03.05.2015. - 12:59h
foto: thinkstock
foto: thinkstock

Januar - osobe rođene u ovom mesecu su ozbiljne i ambiciozne, vole da uče, al i da budu podučene. Pomno paze na mane i slabosti drugih ljudi, vole da kritikuju. Vredni su, produktivni, pametni, uredni i organizovani. Osetljivi su i dubokoumni, vole da usrećuju ljude oko sebe. Uglavnom su mirni i suzdržani, ali na njih loše utiču uzbuđenje i napetost jer ne vole iščekivanje. Veoma su pažljivi i romantični, ali teško izražavaju osećanja. Vole decu, lojalne su osobe i imaju stalnu potrebu za poboljšavanjem društvenih sposobnosti. Takođe, umereno su ljubomorni.

Ferbuar - osobe rođene u ovom mesecu su pravi realisti. Inteligentni su i pametni, ali skloni prmenama ličnosti. Mirni, stidljivi i skromni, iskreni i odani, ali su i veoma temperamentni. Odlučni su u ostvarenju svojih ciljeva. Skloni su buntovnom ponašanju kada osete da ih neko sputava, i vole slobodu. Vaoma su osetljivi i lako ih je povrediti, a svoju ljutnju i bes ne vole da sakrivaju. Romantični su, ali to nerado pokazuju. Vole da upoznaju nove ljude, hrabri su i tvrdoglavi. Vole slobodno vreme i zabavu. Takođe, skloni su rasipništvu.

 

Mart - osobe rođene u martu su odane, sramežljive, rezervisane i tajanstvene. Iskrene su i velikodušne. Vole mir i spokoj. Vole da ugađaju drugima i paze na njihove želje i potrebe. Neće se lako naljutiti, pouzdani su i zahvalni i vole da uzvraćaju usluge. Veoma su osvetoljubljivi. Vole da sanjaju i maštaju, vole putovanja. Brzopleti su pri odabiru partnera.

April - osobe rođene u ovom mesecu su aktivne i dinamične. Odlučne su, ali i sklone kajanju kada donesu odluku koja se ispostavi neispravnom. Vole da ugađaju sebi i vole pažnju. Prijatelji su im jako bitni i rado im pomažu, posebno u rešavanju problema i tešenju. Hrabre su i neustrašive osobe, pustolovi. Veoma su emotivni, ali takođe mogu biti agresivni, nagli i osvetoljubljivi. Vole da budu u pokretu i motivišu sebe i druge. Vema lako postanu i previše ljubomorni.

 

Maj - osobe rođene u ovom mesecu su tvrdoglave i "tvrda" srca. Imaju jaku volju i veoma su motivisani u ostvarivanju svojih želja i potreba. Oštroumni su i lako se naljute. Veoma su emotivni, ali i povodljivi, te je na njih lako uticati. Vole da sanjaju i veoma su maštoviti. Puni su razumevanja, dobri su govornici, vole književnost i umetnost, kao i putovanja, ali ne vole da provode vreme kod kuće. Marljivi su, hrabri, ali imaju i nemiran duh.

Jun - osobe rođene u junu su pristojne, osetljive i ako im se obraćate sa ljubaznošću vemoma ih lako možete navesti da promene svoje mišljenje i stavove. Osetljivi su i oprezni, skloni odugovlačenju i oklevanju. Izbirljivi su i uvek žele najbolje. Temperamentni su, duhoviti i vole da se šale, vole da govore i dobri su govornici. Veoma su društveni i lako ostvaruju prijateljstva. Sitničavi su, vole da se doteruju i bez problema "pokažu zube". Retko pokazuju svoje najdublje emocije i treba im vremena da se oporave kad su povređeni. Skloni su da se vode filozofijom da su im oni koji ih vole neprijatelji, a oni koji ih ne vole prijatelji - iz opreznosti.

 

Jul - osobe rođene u julu su zabavne, tajanstvene i teško ih je dokučiti i razumeti u potpunosti. Većinom su mirni, osim kada su uzbuđeni ili napeti. Ponosni su, pošteni, taktični i pristupačni. Veoma su emotivni, ali i temperamentni i nepredvidivi. Brinu o tuđim osećajima i prijateljski su raspoloženi, brižljivi i puni ljubavi. Nisu osvetoljubljivi, opraštaju ali ne zaboravljaju. Oprezni su i oštroumni, a o ljudima sude na osnovu dužeg posmatranja. Marljivi su i trude se da ostvare ciljeve. Lako ih je povrediti i treba im duže vremena da se oporave. Nisu agresivni ukoliko nisu isprovocirani, a skloni su i preteranoj zabrinutosti.

Avgust - osobe rođene u ovom mesecu vole da se šale, atraktivne su, hrabre i neustrašive. Imaju odlike dobrog vođe jer znaju kako da upravljaju drugima. Velikodušni su i egoistični. Ponosni su i vole pohvale. Lako ih je naljutiti i nije im problem da iskažu ljutnju kada su izazvani. Pažljivi su i oprezni. Poprilično ljubomorni. Društveni su i lako sklapaju prijateljstva. Samostalni su, misle brzo i lako se snalaze. Romantični su, puni ljubavi i pažnje. Znaju da budu previše nagli, i traže načine kako da budu opušteniji.

 

Septembar - osobe rođene u ovom mesecu su oprezne i organizovane. Sklone su isticanju tuđih grešaka, vole da kritikuju. Tihi su, ali znaju da budu i veoma glasni kada je to potrebno. Saosećajni su, zabrinuti i detaljni. Pouzdani su, verni i iskreni. Sa preciznošću obavljaju sve poverene zadatke. Pametni su, teže što boljem obrazovanju i uvek tragaju za novim informacijama. Vole sport, odmor i putovanja. Tajanstveni su, ali i puni razumevanja i lako se motivišu. Teško pokazuju osećanja, više vole da ih zadrže za sebe. Probrirljivi su kada su u pitanju veze.

Oktobar - osobe rođene u oktobru su atraktivne i uglađene. Lepe su fizički i psihički. Vole da razgovaraju i vole one koji vole njih. Svemu pristupaju odgovorno i probleme rešavaju iz korena. Ne vole da lažu niti da se pretvaraju. Saosećajni su i veoma pažljivi prema prijateljima. Lako ih je povrediti, ali se poprilično lako oporave. Naprasiti su i ponekad veoma sebični. Samouvereni su i ne zabrinjava ih previše tuđe mišljenje. Pronicljivi su, odlučni, puni ljubavi i brige i veoma emotivni. Vole putovanja, umetnost i književnost. Romantični su i skloni sanjarenju. Skloni su preteranoj brizi, osetljivi su i skloni ljubomori. Veoma lako gube poverenje.

Novembar - osobe rođene u ovom mesecu su pune ideja, uvek misle unapred, jedinstveni su i brilijantni. Oštroumni su i pronicljivi, dinamični i radoznali. Hrabri su, odlučni, velikodušni i strpljivi. Nisu skloni odustajanju, jer ako postoji volja, onda postoji i način. Ne naljute se lako, osim kad su isprovocirani. Smeli su i lako se motivišu. Kada se zaljube vole snažno, veoma su emotivni i romantični, ali, mogu biti i nepredvidljivi u vezama. Vredni su poverenja jer su iskreni i dobro čuvaju tajne. Takođe, teško kontrolišu emocije.

Decembar - osobe rođene u decembru su lojalne i darežljive. Nestrpljivi su i brzopleti. Aktivni su u igrama, zabavni i vole druženje. Ambiciozni su i lako se dokazuju na poslovnom planu. Vole pažnju i pohvale. Iskreni su i pouzdani, ne pretvaraju se. Nisu egoistični. Ponosni su i skloni promenama ličnosti, mrze ograničenja, vole da se šale i imaju dobar smisao za humor. Takođe, vole biti voljeni.

Dan rođenja otkriva: Petkom se rađaju hedonisti, utorkom heroji

Izvor: ljepota.ba