Mamurluk u Tajlandu: Izašli na pivo u pab, završili 11 000 km dalje

Svašta može da se desi za jedno veče, posebno uz mnogo alkohola. Dva prijatelja iz Midlsboroa su, ipak, „šampioni“. Sa nekoliko piva u sebi pomislili su da suluda ideja da odu na Tajland i nije toliko suluda...

.

Izlazak na „jedno pivo“ sa društvom, Filipu Bojlu iz Midslboroa nije baš bio najpametniji potez. Naravno, gde je jedno pivo, tu su i dva, tri, četiri...

Nakon ponoći, Bojl i njegov prijatelj Džejmi Blajt odlučili su da nastave izlazak kod njega kući. Usput su svratili do benzinske pumpe i dopunili zalihe piva.

Dok su sedeli kod Bojla kući, pričali su o odlasku u Tajland, što, obzirom na njihovo stanje, nije bila suluda ideja.

„Džejmi me pitao da li imam kod sebe pasoš. Prvo sam pomislio da se šali, ali onda me podsetio da imamo tamo nekoliko naših prijatelja. Bila je to loša ideja u „pet do dvanaest“, koja se odjednom pretvorila u odličnu ideju“, priseća se Bojl za list Evening Gazette.

Pokupili su šortseve i majice i otišli na aerodrom u Mančester. Posle 11 sati i jednim presedanjem u Abu Dabiju zakoračili su u Tajland.

Momci su u Tajlandu nastavili gde su stali sa pićem u Midslborou, samo u toplijim vremenskim uslovima, neodoljivo podsećajući na dešavanja u filmovima „Mamurluk“.

Srećom, nisu završili kao ekipa iz „Mamurluka“

Izvor: rts