Zanimljivosti

10 najbizarnijih razloga za razvod: Neki su toliko bizarni da ćete se zaprepastiti!

Tačku na brak ponekad stave sasvim neobične situacije. Među najbizarnijim razlozima za razvod, našli su se brljivi papagaji, duhovi, prekobrojne mačke, slomljene proteze za penis i još mnogo toga…

14.09.2019. - 16:00h
foto: Depositphotos/Gajus-Images

5. Papagaj joj otkrio da je muž vara
Kućni ljubimci spajaju, ali i razdvajaju što potvrđuje slučaj u Kini. Žena je shvatila da je muž vara kad je njen papagaj počeo da izgovara reči: "razvod", "volim te" i "budi strpljiva".

4. Žena je udomila 550 mačaka

Kada je njegova supruga udomila 550 mačaka, nije imao ni gde da jede, ni gde da spava. Pokušali su da se pomire, ali bez uspeha, jer supruga nije imala nameru da se odrekne svojih ljubimaca.

3. Čistoću doma je shvatao preozbiljno

Posle 15 godina braka, jedna Nemica je odlučila da se razvede zato što je njen suprug bio opsednut čišćenjem. Kad je konačno srušio zid jer je bio previše prljav, stavio je tačku na svoj brak.

2. Žena poljubila konja

Videvši fotografiju na društvenoj mreži na kojoj njegova supruga ljubi konja, muž je dobio napad ljubomore. Žena je rekla da je to samo dokaz njene ljubavi prema arapskim konjima i da ne želi da bude sa čovekom koji smatra da je to varanje.

1. Prevara iz 1940.

Dvoje Italijana razveli su se 2011. zbog prevare počinjene 40-ih godina prošlog veka. Da apsurd bude veći - Muškarac od 99 godina zatražio je razvod od svoje 96-ogodišnje supruge zbog ljubavnih pisama koje je davnih dana razmenjivala sa drugim muškarcem.

Izvor: telegraf.rs