10 najbizarnijih razloga za razvod: Neki su toliko bizarni da ćete se zaprepastiti!

Tačku na brak ponekad stave sasvim neobične situacije. Među najbizarnijim razlozima za razvod, našli su se brljivi papagaji, duhovi, prekobrojne mačke, slomljene proteze za penis i još mnogo toga…

foto: Depositphotos/Gajus-Images
foto: Depositphotos/Gajus-Images
.

10. Mužu se nije svideo crtać "Snežna kraljica"

Različit ukus za filmove bio je presudan za jednu Japanku koja je podnela zahtev za razvod kada je shvatila da se njenom suprugu ne sviđa animirani film "Snežna kraljica". Njen zaključak je bio - ako ne može shvatiti zašto je film dobar, nešto s njim ozbiljno nije u redu.

9. Ženu je opsedao duh

Jedan muškarac iz Dubaija kao razlog za razvod braka naveo je duha. Supruga je odbila da spava sa njim, a njena porodica je takvo ponašanje objasnila prisustvom duha iz arapske mitologije koji je opseda. Čak ni egzorcizam nije pomogao.

8. Muškarcu je pukla proteza za penis

Kada je saznao da mu supruga nije zadovoljna u krevetu, jedan Rus je ugradio protezu za penis. Za vreme odnosa proteza je pukla, a nesrećnki čovek je obećao da će nabaviti novu. Nabavka je očigledno potrajala, pa je razočarana supruga odlučila da zatraži razvod.

7. Žena je imala neobuzdanu želju za seksom

Ako je sudeći po ovom Indijcu ni previše seksa nije dobro za brak, jer je upravo zbog preveliki apetita svoje supruge rešio da se razvede. On je suprugu okarakterisao kao agresivnu i autoritativnu ženu koja ga primorava da pije lekove kako bi bio bolji u krevetu. Ali, to nije bilo sve. Žena mu je pretila da će spavati s drugim muškarcima ako on ne bude mogao da je zadovolji.

6. Ženu je u mobilnom memorisao kao "Gvantanamo"
Kada je saznala da je poredi sa zloglasnim vojnim zatvorom, gospođa je od ovog vickastog Saudijca zatražila razvod, dok se on pravdao time da ne želi da drugi vide kada ga supruga zove i da tako čuva svoju intimu.

Sledi 5 najbizarnijih!

foto: Depositphotos/Gajus-Images
foto: Depositphotos/Gajus-Images
.

5. Papagaj joj otkrio da je muž vara
Kućni ljubimci spajaju, ali i razdvajaju što potvrđuje slučaj u Kini. Žena je shvatila da je muž vara kad je njen papagaj počeo da izgovara reči: "razvod", "volim te" i "budi strpljiva".

4. Žena je udomila 550 mačaka

Kada je njegova supruga udomila 550 mačaka, nije imao ni gde da jede, ni gde da spava. Pokušali su da se pomire, ali bez uspeha, jer supruga nije imala nameru da se odrekne svojih ljubimaca.

3. Čistoću doma je shvatao preozbiljno

Posle 15 godina braka, jedna Nemica je odlučila da se razvede zato što je njen suprug bio opsednut čišćenjem. Kad je konačno srušio zid jer je bio previše prljav, stavio je tačku na svoj brak.

2. Žena poljubila konja

Videvši fotografiju na društvenoj mreži na kojoj njegova supruga ljubi konja, muž je dobio napad ljubomore. Žena je rekla da je to samo dokaz njene ljubavi prema arapskim konjima i da ne želi da bude sa čovekom koji smatra da je to varanje.

1. Prevara iz 1940.

Dvoje Italijana razveli su se 2011. zbog prevare počinjene 40-ih godina prošlog veka. Da apsurd bude veći - Muškarac od 99 godina zatražio je razvod od svoje 96-ogodišnje supruge zbog ljubavnih pisama koje je davnih dana razmenjivala sa drugim muškarcem.

Izvor: telegraf.rs