Zanimljivosti

10 najbizarnijih razloga za razvod: Neki su toliko bizarni da ćete se zaprepastiti!

Tačku na brak ponekad stave sasvim neobične situacije. Među najbizarnijim razlozima za razvod, našli su se brljivi papagaji, duhovi, prekobrojne mačke, slomljene proteze za penis i još mnogo toga…

14.09.2019. - 16:00h
foto: Depositphotos/Gajus-Images

10. Mužu se nije svideo crtać "Snežna kraljica"

Različit ukus za filmove bio je presudan za jednu Japanku koja je podnela zahtev za razvod kada je shvatila da se njenom suprugu ne sviđa animirani film "Snežna kraljica". Njen zaključak je bio - ako ne može shvatiti zašto je film dobar, nešto s njim ozbiljno nije u redu.

9. Ženu je opsedao duh

Jedan muškarac iz Dubaija kao razlog za razvod braka naveo je duha. Supruga je odbila da spava sa njim, a njena porodica je takvo ponašanje objasnila prisustvom duha iz arapske mitologije koji je opseda. Čak ni egzorcizam nije pomogao.

8. Muškarcu je pukla proteza za penis

Kada je saznao da mu supruga nije zadovoljna u krevetu, jedan Rus je ugradio protezu za penis. Za vreme odnosa proteza je pukla, a nesrećnki čovek je obećao da će nabaviti novu. Nabavka je očigledno potrajala, pa je razočarana supruga odlučila da zatraži razvod.

7. Žena je imala neobuzdanu želju za seksom

Ako je sudeći po ovom Indijcu ni previše seksa nije dobro za brak, jer je upravo zbog preveliki apetita svoje supruge rešio da se razvede. On je suprugu okarakterisao kao agresivnu i autoritativnu ženu koja ga primorava da pije lekove kako bi bio bolji u krevetu. Ali, to nije bilo sve. Žena mu je pretila da će spavati s drugim muškarcima ako on ne bude mogao da je zadovolji.

6. Ženu je u mobilnom memorisao kao "Gvantanamo"
Kada je saznala da je poredi sa zloglasnim vojnim zatvorom, gospođa je od ovog vickastog Saudijca zatražila razvod, dok se on pravdao time da ne želi da drugi vide kada ga supruga zove i da tako čuva svoju intimu.

Sledi 5 najbizarnijih!