U Mađarskoj ovaj lambordžini prodaju za 6.500 evra! Zašto?

Automobil iz snova čija je regularna cena 250.000 evra u Mađarskoj se prodaje za svega 6.500! Evo u čemu je fazon...

.

O da jedan ovakav ljubimac, koji biste vi voleli, mazili i pazili kada biste imali mogućnosti da ga posedujete ili bar na trenutak sednete u njega, potpuno je uništen.

Zato mu je sada cena sa 250.000 pala na 6.500 evra. Gomila izgorelog krša ustvari košta toliko.

Mađarski vozaš Sapo Joska (35) pozajmio je od svog prijatelja iz Češke ovaj savršen automobil. I dao je gas da potpuno oseti mototr V10. Ali je malo preterao te je na 336 km/h izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo je s puta.

Njegov saputnik sve vreme je snimao vožnju pa i sam udes, a policija je taj video i objavila s namerom da svi oni koji bi želeli da previše stisnu gas svog četvorotočkaša znaju kakve su posledice.

Na veliku sreću i Joska i suvozač su preživeli nesreću.

Snimak pokazuje kako automobil počinje da se trese i vozač gubi kontrolu nad vozilom. Čuje se i vrisak a potom se vide snimci sa mesta nesreće, razvaljena zaštitna ograda, a od zelenog automobila samo krš.

Policija je podnela nekoliko krivičnih prijava protiv Joske među kojima su neodgovorna vožnja i ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju.

Mađarski mediji prenose da je Joska ostatke automobila dao na oglas ne bi li mu taj novac bar delimično pomogao u isplati štete jer je, kako policija saopštava, osiguranje odbilo da mu isplati štetu zbog vožnje ilegalnom i prevelikom brzinom.

.

Pročitajte i:

Amer i Rus - istorijski let iznat Pacifika!