Ne ovo nije lutka. Ovo je čovek!

Šta sve kompleks može da uradi od čoveka pokazuje slučaj Rodriga Alvesa. Ukoliko vam ikada padne na pamet da odete na plastičnu operaciju samo pogledajte ove Rodrigove fotografije i setite se njegove rečenice: "Kada odete jednom više ne možete da prestanete da idete!".

.

Rodriga Alvesa nazviaju čovekom lutkom, ili čovekom Kenom. Ima 31 godinu, član je jedne avionske posade i rođen je u Brazilu iako već dugo godina živi u Londonu.

I čini se da je tamo gde on radi posao veoma dobro plaćen kada je Rodrigo bio spreman da da 250 hiljada dolara na plastične operacije!

I dok vi pijete kafu tri u jedan, Rodrigo se na primer u ponedeljak podvrgao operaciji šest u jedan. Tako je na primer radio rekonstrukciju usta da bi mu osmeh bio veći i popravljao je malo predeo oko očiju.

"Kada počnete jednom veoma je teško da prestanete. Po prirodi sam perfekcionista i mislim da neću prestati sa operacijama. Operacije me ne definišu kao muškarca, ja sam mnogo više od silikona i plastičnih operacija, ali moram da ponovim kada počnete jednom teško je prestati", izjavio je Rodrigo za Daily Mail.

Kaže da ne žali ni za čim što je uradio zarad svog fizičkog izgleda.

"Siguran sam da sam daleko od savršenstva i znam da nisam najpoželjniji muškarac. Ja se samo trudim da budem što bolji. Uveren sam da je sve što sam do sada uradio zarad svog fizičkog izgleda dobra investicija. To je jednostavno ono što sam ja", priča Rodrigo.

I tako je nakon svake operacije sve više ličio na lutku, te su mu ubrzo prijatelji, ali i mediji dali nadimak "Čovek Ken".

"Nikada mi nije bila namera da ličim na lutku. To je nadimak koji su mi dali moji prijatelji i mediji i on mi uopšte ne smeta. Ja sam oduvek želeo da budem bolja osoba i ja sam zaista srećan", kaže Rodrigo.

Pa, valjda će uspešno naći svoju Barbiku...

Pročitajte i:

Potresan oproštaj: Voditelj nakon 40 godina u suzama završio karijeru