Večeras vatromet ispred Hrama, u kafanama provod - 40 evra

U Beogradu ove godine neće biti organizovanog dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru, ali će u Hramu Svetog Save tradicionalno biti služen moleban, a u ponoć upriličen vatromet. Moleban će služiti vladika toplički Arsenije.

.

Da organizovanog dočeka u srpskoj prestonici neće biti rekao je direktor Beokom servisa Darko Glavaš. Ipak, prema njegovim rečima, najmlađi će danas moći da uživaju u celodnevnom programu na Trgu otvorenog srca (Trgu Republike).

Beograđanima preostaje da praznik provedu u kućama ili da zabavu potraže u pojedinim klubovima, kafanama i restoranima, koji su pripremili posebne programe za novogodišnju noć.

Kako najavljuju skadarlijski ugostitelji, gosti će za večeru i zabavu uz zvuke starogradske muzike, tamburaše i trubače morati da izdvoje između 2 500 i 3 000 dinara.

Za ljubitelje "tvrđeg zvuka", klubovi u Savamali nude provod uz "di džejeve" i promotivne cene pića, dok će ulaz u većini tih lokala biti besplatan.

Posetioce elitnih klubova i splavova zabavljaće Marija Šerifović, Dejan Matić, Viki Miljković, Filip Mitrović, Milica Pavlović, Sandra Afrika i drugi, po ceni od 500 dinara do 40 evra.

Izvor: tanjug

Pročitajte i:

Nepogrešiva šminka za pravoslavnu Novu godinu - Malo šljokica ne može da škodi!