Ovu hotelsku sobu plaćaju 40.000 dolara. Za noć.

Za te pare naravno nećete samo prespavati, imate još mnogo mogućnosti. U njoj ćete se osećati kao najveća zvezda ili možda kao predsednik neke od najimućnijih zemalja...

.

Da li ste nekada da spavate u hotelskoj sobi koja stoji 40.000 dolara na noć? Niste? Onda verovatno niste ni znali da postoji hotel koji naplaćuje tako visoku cenu kao Hotel "Four Seasons" u centru Njujorka za noćenje u svome penthausu!

Da ne bi bilo da u njujorškom Four Seasonsu uz Central parku za tih mnogo hiljada dobijete samo noćenje, u cenu je uključeno još mnogo toga. Pa tako na raspolaganju imate ličnog batlera, Rolls-Royce s privatnim šoferom i ličnog trenera koji će vas treningom naterati da potrošite još koji dolar.

U sobi se isto tako nalazi i mala knjižnica u kojoj ima zadivljujuće veliki broj knjiga, a možete da sediti u fotelji od zlatnih aligatora.

Pogled je jedinstven i s prozora se pruža pogled na predivan Central park. S obzirom da je najviši stan u Njujorku budite sigurni da niko ne može da vam viri kroz prozor. Ma uostalom šta vas briga, upravo ste iskeširali 40.000 dolara za noćenje!

Sto je napravljen od zlata, a tepisi u spavaćoj sobi prožeie su nitima 24 karatnog zlata. Spavaćete na dušeku koji je ručno napravljen u Švedskoj.

Iz kupatila se pruža pogled na predivni Central park, umivaonici su napravljeni ručno od kristala, a kada ima mogućnost hidroterapije praćene posebnom muzikom.

Sve u ovoj sobi podređeno je tome da vas podsjeća da ste vi upravo potrošili 40.000 dolara kako biste videli da u kupatilu nema zlatnih slavina i da ptice ne lete tako visoko. Pravo mesto za podizanje vlastitog ega!

.

Izvor: Punkufer.hr