Vrhunsko skijanje i provod sa pogledom na Mon Blan

Da li ste za nezaboravno skijanje na Alpima? Predstavljamo vam Las Vegas među francuskim skijalištima...

.

Les 2 Alpes čuveno skijalište sa drugom po dužini tradicijom u Francuskoj, smešteno je na planinskom vencu francuskih Alpa. Las Vegas među francuskim skijalištima, kako ga nazivaju zbog ogromnog broja barova i noćnih klubova, najpopularnije je među mladima, jer pored vrhunskih uslova za skijanje nudi i odličan noćni provod i brojne druge aktivnosti van ski staza.

Ski staze dužine 205 km prilagođene su skijalištima svih nivoa, a pored zelenih, plavih, crvenih i crnih staza, "Les 2 Alpes" je poznat i po vožnji van utabanih staza za najiskusnije i najhrabrije. Tu nije kraj onome što ovaj savremeni ski centar nudi, jer se u okviru njega nalazi boardcross staza, kao i snowboard park koji sadrži half pipe, skakaonice, stolove i bokseve za skokove, kao i šine za slide.

Savremeni sistem ski liftova i žičara svakog sata preveze nekoliko desetina hiljada ljudi do vrha planine i glečera na visini od 3600 m, sa kojeg se pruža fascinantan pogled na pejzaže koji ga okružuju i na čuveni vrh Evrope - Mon Blan. Staze koje se nalaze na visinama između 1600 i 3600m garantuju uvek pravu debljinu snežnog pokrivača i savršene uslove za vrhunsko skijanje.

Smeštaj za skijaše smešten je u šarmantnom planinskom naselju na visini od 1650 m od kojeg vode brojni ski liftovi do vrhova planinskog venca. Ljubazno lokalno stanovništvo, brojna ukusna hrana za poneti i specijaliteti francuske alpske kuhinje posluženi uz čuvena francuska vina, suvenirnice, prodavnice, kuglana, zatvoreni tereni za fudbal i još mnogo toga što Les 2 Alpes može da ponudi nateraće vas da se zaljubite u francuska skijališta.

Jungle Travel vam nudi jedinstvenu priliku da osetite sve čari ovog francuskog ski centra i provedete nazaboravnih 7 dana uživajući na padinama francuskih Alpa za samo 279 eur. Više informacija na: www.jungletribe.com