Sreća, samopouzdanje, smirenost, dobar san - kako ih steći?

Serijal knjiga iz oblasti popularne psihologije koje su napisale dr Džesami Hiberd i Džo Asmar možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs.

.

Naslovi ovog serijala su: „Smirenost“, „Dobar san“, „Samopouzdanje“ i „Sreća“. Saveti iz ovih sažetih i prijateljskih knjiga povešće vas u jedan srećniji, ispunjeniji i radosniji život.

Knjiga „Smirenost“ vas uči da se suprotstavite stresu, da se uhvatite ukoštac sa anksioznošću i podignete sebi energiju kako biste osetili mir, vlast nad sobom i ispunjenost.

Knjiga „Dobar san“ će vam pomoći da naučite da raskrstite s negativnim obrascima sna, da se propisno odmorite i poboljšate sebi sveukupno zdravlje.

Uz knjigu „Sapomouzdanje“ naučićete da se izborite sa sumnjom u sebe i postanete samouvereniji kako biste imali uspeha u svemu čemu se posvetite.

Uz knjigu „Sreća“ naučićete da preoblikujete negativne misli i osećanja – i postanite srećniji, zdraviji i samopouzdaniji.

Primenjujući najnovije klinički potvrđene tehnike, uz korisne savete i vežbe, dr Džesami Hiberd i Džo Asmar obezbeđuju vam trajna sredstva kojima ćete razbiti nepoželjne obrasce i postati srećniji, zdraviji i ispunjeniji.

Ovi sažeti praktični vodiči pokazaće vam kako da usredsredite misli, razvijete strategije za savlađivanje poteškoća i naučite primenljive tehnike koje će vam pomoći da se pozitivnije i uspešnije suočite sa svime odreda.

Pročitajte još i:

Želite li da budete zdraviji? Prvo postanite srećni!