Kraljevski konji, magija i čarobni kostimi ovog vikenda u Areni!

Akrobatski šou sa 20 rasnih konja na sceni, gostovaće prvi put u Srbiji sa predstavom "Pegaz" tokom vikenda u Kombank Areni.

.

Zbog velikog interesovanja publike, pored tri predstave zakazane za subotu u 12 i 18 sati, zatim u nedelju u 12 sati, biće izvedena i četvrta, takođe u nedelju, u 18 sati.

"The Royal Horse Gala" prvi put gostuje u ovom delu Evrope, a predstava je već izvedena pred više od million gledalaca i prilika je da se vide inovativne konjičke tehnike i tradicionalne metode.

Konji su prvi put u ulozi glumaca i izvode akrobacije koje su jedinstvene na svetu. Mnoštvo specijalnih i zvučnih efekata, interaktivnih video projekcija i likova iz mitologije vodiće kako najmlađe, tako i starije na put u svet fantazije.

"The Royal Horse Gala" je šou pun magije i šarenih kostima u kojoj koreografije izvode nadaleko čuvene vrste konja.

Iz portugalske farme pastuva, dolaze poznati luzitano konji koji će uz dresuru svetski poznatog šaptača konjima Žan-Mark Imberta prikazati umeće dok će jahači na čuvenim andaluzijskim konjima demonstrirati takozvanu "S-dresuru" sedeći bočno u sedlu.

Za osmeh najmlađih pobrinuće se poniji sa specijalnim numerama. Sve rase konja su poreklom sa evropskih kraljevskih dvorova i do današnjih dana nose naziv "kraljevski" zbog svojih korena. Veoma su retki i cenjeni u svetu, poznati po inteligenciji, osetljivosti i poslušnosti.

Ulaznice se mogu nabaviti po cenama od 1 600, 1 900, 2 200, 2 500 i 3 500 dinara na prodajnim mestima CS Eventima i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs