Pazite šta radite u avionu! Završićete na Instagramu!

Oni su mislili da mogu tek tako da se skinu u avionu, podignu noge gde žele, opuste se kao kod kuće ne obazirući se na okolinu. A onda se našao neko ko će ih slikati i sve objaviti na društvenim mrežama!

.

Ukoliko ste nekada na dugim letovima noge podigli na susednu stolicu, skinuli majicu jer vam je vruće ili khm bacili kondom ispod sedišta, potražite svoju fotografiju na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter i to na profilu @passengershaming ili sramota putnika.

Na ovom profilu navode da kod njih možete da pronađete fotografije najforih putnika koji su poznati čovečanstvu!

Iza ovog profila stoji Šon Kejtlin član posade aviona kojem je bilo dosta bezobrazluka ljudi.

"Pazite da ne završite ovde", kaže Šon i dodaje da ništa više nije tajno u doba društvenih mreža, pa čak ni nevaspitano ponašanje na nekoj večeri, ulici ili avionu ne može više da prođe bez pažnje celog sveta!

Ukoliko radite nešto što iritira ljude, internet će to zapamtiti!

Šon kaže da su profili podsetnik svima onima koji nameravaju da neobraćaju pažnju na to da li svojim ponašanjem ugrožavaju druge, da će kad tad završiti na internetu.

"Naravno, ja verovatno više nikada neću videti te ljude ponovo. Ni ja ni ostali putnici koji mi šalju fotografije sa svojih letova. Ali sada svi oni mogu da znaju da ih ceo svet vidi", objašnjava Šon.

Profil je pokrenut u januaru 2013. godine i na Fejsbuku ima preko 23.000 lajkova, na Tviteru preko 1.000 pratilaca dok na Instagramu preko 28.000 fanova!

Evo i zašto:

Izvor: Instagram, @passengershaming