Pravi britanski humor seče Beograd!

Veče stand up komedije “London calling” u Ustanovi kulture Vuk Karadžić biće održano trećeg juna u 20 časova, a prihod je namenjen ugroženima u poplavama.

.

Ljubitelji stand up komedije koja dolazi direktno iz Londona, imaće priliku da pogledaju tri stand up komičara i učestvuju u humanitarnoj akciji. U saradnji London calling (UK), Standup.rs i UK “Vuk Karadžić”, održaće se humanitarni nastup tri stand up komičara iz Londona. Izvođači i organizatori će ovom prilikom sav prihod uplatiti na račun za pomoć ugroženima postradalima u poplavama. Saradnja London calling i Standup.rs traje već tri godine, i ova ekipa je dovodila Edija Izarda i Dilana Morana u Beograd, a sada će Džef Lič, Rasell Hiks i Majk Šer prvi put nastupiti u Srbiji i honorare dati u dobrotvorne svrhe. Prodaja karata po ceni 600 dinara je počela, a možete ih pazariti od 10 -20 časova. Kao hedlajner, nastupiće Jef Lič, nastup će otvoriti Rasel Hiks, a voditelj večeri biće (MC) Majk Šir.

Džef Lič je pravi renesansni čovek. Pošto je već ostvario veliki uspeh u karijeri na komercijalnom radiju, kao globalni DJ, producirajući za „Ministry of Sound“ i kao prezenter na BBC, on je fokusirao svoje obilje talenata na glumu, pisanje i stand up komediju. Finalista u „London New Comedian Awards“ i „Amused Moose Laughter Awards“, sa tri rasprodata nastupa na Edinburškom festivalu od po sat vremena, sada je potpisao ugovor za DVD sa ogrankom „BBC Worldwide 2Entertai“n i počeo je turneju sa promoterima „Live Nation“.

Svako ko je gledao Rasela Hiksa zna da nikada nije imao isti nastup. Imajući drugačiji pristup od većine komičara, njegova nepredvidiva improvizacija sa tokom svesnog izvođenja je ubedila mnoge članove publike da se vrate dve noći za redom na njegove nastupe. Ništa u ovoj biografiji ne može da opiše potpuno njegov nastup osim što može da se kaže da morate da ga vidite uživo.

Majk Šir je imao debitantski stand-up nastup na takmičenju 1985. pobedivši drugu decu i osvojio je prvu nagradu od jednog dolara. Posle pauze od 18 godina, Šir se vratio u cirkus. U svom rodnom gradu Torontu, izvodio je monologe, skečeve i komediju improvizacije i producirao je događaje na kojima je nastupao. On je takođe počeo karijeru kao glumac, radeći i sinhronizacije, a imao je i nezaboravnu ulogu kao “I’m So High Kid” u kultnom filmu ˝Harold i Kumar idu u beli zamak˝.

Više informacija: standup

jeffreyleach

russellhicks

mikesheer