Zanimljivosti

Predstava Luda žurka - humanitarno izvođenje u Akademiji 28

Jedna je od najposećenijih predstava koje se igraju u beogradskim pozorištima, LUDA ŽURKA, igraće se humanitarno ovog petka na Sceni Akademije 28, od 20 časova.
29.05.2014. - 14:00h

U sklopu niza humanitarnih akcija koje se događaju u organizaciji Akademije 28, ovog vikenda, u petak 30. maja, na Sceni Akademije 28, igraće se pozorišna predstava LUDA ŽURKA sa početkom u 20 časova, pri čemu je sav prihod od prodatih ulaznica namenjen pomoći žrtvama nedavnih poplava u Srbiji.

Sve je počelo u vikendici. Bračni par ima nekakve planove, ali svako za sebe. Odjednom se pojavljuje “on”, na njeno veliko zadovoljstvo i njegovo iznenađenje, jer je za njega trebalo da se pojavi “ona”. Ona je stvarno došla, ali to nije “ona”, mada se isto zove kao “ona”, ali nije ta “ona” već neka druga... i tako nastaje zabuna koja se nastavlja kroz celu predstavu u kojoj se, ipak, u nekom momentu, pojavi i “ona”, i tada se sve stvarno zamrsi...
Ovo je urnebesna komedija koja obiluje muzičkim numerama iz poznatih filmova, a koja i one najmrzovoljnije tera na smeh. Sjajan glumački ansambl predvodi glumac beogradskog Narodnog pozorišta, Milenko Pavlov.

Režija: Milenko Pavlov
Tekst: Mark Gamoleti
Uloge: Milenko Pavlov, Milica Milša, Snežana Kovačev, Nena Novović i Nemanja Janičić
Kostim: Senka Đorđević

Cena ulaznice je 300 dinara, a sav prihod od prodaje karata namenjen je pomoći žrtvama poplava u Srbiji.