Pogledajte dirljivu priču o usvajanju!

Samo par sati nakon što je i sama postala majka, mačka Dela je na farmi na kojoj živi, pronašla troje pačića!

.

Ona je mekana pernata stvorenja povezala sa toplinom i krznom tek rođenih mačića, i prihvatila ih kao svoje!

U gradiću Klara u Irskoj, bračni par Ronan i Ema gaje različite vrste životinja. Kada su poželeli da na svojoj farmi imaju i patke, kupili su oplođena pačija jaja. Na dan kada su se izlegli, pačiće je prva pronašla mačka Dela!

Ona je u zubima držala pačiće, dok se Ronanu i Emi ledila krv u žilama. Bili su uvereni da će ih mačka pojesti. Umesto toga desilo se čudo! Već sledećeg trenutka Ema je shvatila da mačka spušta pačiće na slamu i leže pored njih, dok se pačići ćućure pored tek rođenih mačića.

"Prela je i mazila ih. Kad sam prišla, videla sam da se i sama omacila - na slami su bila tri slepa mačeta", rekla je Ema.

Pačići su imali mnogo sreće jer je Dela nakon svog porođaja bila preplavljena materinskim instinktom, pa u tom momentu nije dolazilo u obzir da se pačići nađu na njenom meniju. Samo Par sati ranije ili kasnije, situacija bi možda imala drugačiji epilog…

Ipak, najbizarniji trenutak dogodio se kada su Ronan i Ema pokušali da odvoje odvoje troje pačića od njihove nove majke i troje mačića (braće I sestara). Pačići su “visili” sa mačke jer su pokušavali da sisaju!

Odmah po rođenju, patke su prinuđene da same brinu o sebi I nalaze izvor hrane, pa su verovatno oponašajući male mačiće, shvatili da se upravo tu krije izvor hrane.

Ljubav koju je Dela pokazala svojim pačićima i mačićima, omekšala bi i najtvrđa srca.

Kako je vreme odmicalo, pačići su mnogo brže rasli od mačića, pa je na kraju ta scena izgledala presmešno, ali i predivno…

Pogledajte i sami!