Vaša noga ovde mora da kroči!

Ukoliko vam se ukaže prilika da otputujete na neko od ovih mesta, nemojte razmišljati - samo se spakujte! Evo i zbog čega...

.

Vozite se na vrh Ajfelovog tornja

Pogled sa vrha tornja će vas ostaviti bez daha. Pariz je prelep grad, a pravi način da ga vidite u punom sjaju je upravo sa čuvenog tornja.

Posetite klubove u Las Vegasu

Las Vegas je oduvek bio poznat po dobroj zabavi. Nije jeftino otići u Vegas i zato kada krenete da posećujete poznate klubove, imajte na umu da ćete to moći da uradite samo jednom u životu. Ali, verujemo da će vam to biti dovoljno.

Kupovina u Harodsu u Londonu

London nudi turistima mnoge zanimljivosti i istorijske znamenitosti, ali ukoliko imate vremena odvojite vreme za popodnevni šoping u čuvenom Haroldsu. Osetićete potrebu da se preselite tamo. Samo pazite da ne potrošite sve pare.

Popnite se na Kilimandžaro

Ukoliko ste avanturističkog duha, opremu u ruke i pravac na planinu Kilimandžaro. Ova planina ne samo da će testirati vaše fizičke mogućnosti, već i vašu odlučnost i istrajnost.

Posetite kafiće u Amsterdamu

Kafići u Amsterdamu su veoma čuveni u svetu i to ne zbog kafe. Samo vodite računa da ne preterate.

Vidite Sikstinsku kapelu

Svi znamo koliko se Mikelanđelo mučio i trudio da oslika ovu kapelu. Kada ugledate njegovo remek delo, biće vam jasno da je vredelo. Kamere su zabranjene u na ovoj lokaciji, ali ono što vidite tamo ostaće vam u glavi do kraja života.

Posetite Veliki kanjon

Nigde nećete videti tako lep izlazak sunca kao na obodima ovog kanjona u Americi. To je takođe idealno mesto za fotografisanje.

Prolećni odmor u Kankunu

Sunce, margarite, plaže… Nakon uživanja u Kankunu bićete spremni da su upustite u ostatak razgledanja Meksika.

Oktobarfest za pivopije

Ukoliko znate nekoga ko je bio na Oktobarfestu u Nemačkoj, sigurno će vam reći da neće ponovo ići tamo. Rećiće vam da je bilo ili preskupo, ili prepuno ili preopasno… a možda i sva tri odjednom.

Kraj sezone ne Ibici

Ovo špansko parti ostrvo totalno poludi pred kraj sezone. Jedan ceo dan ludovanja ovde i ispraznićete baterije brže nego android telefoni.

izvor: novimagazin