Najbolji mladi novinar ide na finale Lige šampiona!

Još nekoliko dana je ostalo pre zatvaranja konkursa “Ja sam izveštač!” za izbor najboljeg mladog novinara, koji se održava u okviru dečijeg društveno odgovornog projekta “Fudbal za prijateljstvo” pod pokroviteljstvom kompanije Gazprom i patronatom fudbalske legende Franca Bekenbauera!

.

Međunarodni dečiji pres-centar projekta, pokrenut za najbolje mlade novinare ili novinarke starosti od 12 do 14 godina iz Belorusije, Bugarske, Hrvatske, Francuske, Nemačke, Mađarske, Holandije, Poljske, Portugala, Rusije, Slovenije, Srbije, Turske i Velike Britanije,

pružiće im jedinstvenu priliku da učestvuju na Drugom Međunarodnom dečijem forumu “Fudbal za prijateljstvo“, od 23. do 25. maja 2014. godine u Lisabonu, i prisustvuju Finalnom meču UEFA Lige šampiona 2014! Zajedno sa svojim vršnjacima iz Međunarodnog dečijeg pres-centra, kao i izveštačima sa ovog događaja iz vodećih evropskih medija, predstavnik/predstavnica Srbije će pisati članke i reportaže o projektu, i raditi intervjue sa delegatima i specijalnim gostima Foruma.

Pravo učešća na konkursu imaju dečaci i devojčice, državljani Republike Srbije od 12 do 14 godina, čije znanje engleskog jezika je dovoljno dobro da na njemu mogu da pišu i komuniciraju. Specijalni višečlani stručni žiri će odlučivati o pobedniku konkursa koji je otvoren do 18. aprila, a pobednik će biti proglašen 30. aprila.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da doživite nešto o čemu ste sanjali sa svojim vršnjacima iz cele Evrope – Finalni meč UEFA Lige šampiona 2014, i učešće u međunarodnom Forumu “Fudbal za prijateljstvo” kao najbolji mladi novinar Srbije !