Zanimljivosti

Šta omiljena životinja govori o vašem karakteru?

Bilo da volite pse, delfine ili vukove, naklonost ka određenoj životinji otkriva zanilmljive stvari o vašem karakteru. Pronađite sebe!

28.04.2019. - 13:00h
foto: Depositphotos

KIT - Samokritični ste, ali to ne znači da ne znate da ne znate i da se zabavite u životu. Društveni ste, ali ne plašite se da se izolujete od svih ukoliko osetite da vaši pogledi nisu uvaženi.

SOVA - Veoma ste inteligentni, ali i vrlo osećajni. Na život gledate pragmatično, a vaš perfekcionizam vodi vas ka uspehu.

MAČKA - Dopadljivi ste i pametni, ali i pomalo povučeni. Imate velike ideale, volite da putujete i istražujete nove stvari. Nemate baš strpljenja za nečije zastarele ideje. 

PAS - Lojalni ste ljudima koje volite i intuicija vas je retko kada prevrila. Ponekad možda delujete grubo, ali unutar vas kuca “zlatno srce” koje voli da se igra. 

DELFIN - Imate afinitet prema svemu štio je lepo i pruža zadovoljstvo i niko nema bolji ukus od vas. Inteligentni ste i volite da se družite pa možete da se oslonite na različite tipove ljudi. Na neki način ste i “srcelomac”.

LISICA - Niko ne bi mogao da vas optuži da ne vodite računa o sebi. Nezavisni ste i pametni, što vam daje neverovatan “kul imidž”. Strastveni ste i istrajni ste u nameri da dobijete ono što i hoćete.

VUK - Vi ste prava “nobles” osoba i volite visoki standard. Okrenuti ste ka sebi, pouzdani i rešavate zadatke sa određenom jačinom i odlučnošću.

LAV - U centru ste pažnje bilo gde da se pojavite, i ljudi teže da se dodvore vašem ponašanju. Postavili ste sebi visoke ciljeve, a znate i kako da iskoristite sve svoje potencijale i da ih dostignete.

TIGAR - Uglavnom ste pionir u svemu što radite i nepogrešivo ste neustrašivi. Neki će pomisliti da ste agresivni i da ne znate šta znači “izvini”, ali vi ustvari samo želite da budete direktni.

SLON - Trezveni ste i imate neverovatnu snagu koja vas drži smirenim i kada ste u krizi. Učinićete sve da zaštitite one koje volite.