„ŠmeKERica“: Izbor za naj kera i naj kerušu

„Šmekerica izbor“ biće održan u subotu, 5. aprila u 15h u atrijumu „Delta Sitija“ i mogu da se prijave svi zainteresovani psi.

.

Na takmičenju će brojni šmeKEROVI i šmeKERUŠE imati priliku da se pokažu u punom sjaju, da osvoje zanimljive nagrade i da pomognu u prikupljanju hrane za azile za nezbrinute životinje. Pravo učešća imaju svi psi, bez obzira na rasu i uzrast, a pored izbora za naj šmekera i šmekerušu, imaće priliku i da se nadmeću u još 15 zabavnih kategorija – cica zavodnica, naj hipster, panker i druge.

Tokom takmičenja, psi će imati priliku da se fotografišu u specijalnom „šmekerica kabrioletu“ – sve fotografije će biti postavljene na fejsbuk strani Dog&Style, a glasanje za prva tri mesta trajaće narednih mesec dana. Kao posebna novina biće predstavljena i android igrica „Lajavko“, koja besplatno može da se preuzme sa Google Play prodavnice - za svako preuzimanje igrice Veterinarski zavod Subotica doniraće po jedan kilogram hrane azilima za napuštene životinje. Udruženja i azili za napuštene životinje mogu da se prijave na fejsbuk strani Dog&Style kako bi im bila donirana hrana, a prva tona hrane biće poklonjena azilu za napuštene pse „Anima“, iz Subotice.

Takmičenje ima za cilj da ukaže na značaj odgovornog vlasništva i brige o životinjama, bez obzira da li one imaju vlasnika ili ne. Besplatno prijavljivanje za „Šmekerica izbor“ moguće je na fejsbuk strani Dog&Style, a svaki pas, bez obzira na plasman, dobiće i interesantni poklon.