Danas ima potpuno NOVO LICE, tvrdi da nije imala nijednu operaciju! Za sve je zaslužno OVO!

Proglašavali su je "ružnim pačetom" Holivuda koje je procvetalo u labuda. Ipak, drugi joj poručuju da sada izgleda kao i svaka druga žena koja se podvrgla estetskim zahvatima.

Keli Ozborn, foto: Profimedia
Keli Ozborn, foto: Profimedia
.

Keli Ozborn, ćerka slavnog Ozija Ozborna, već dugo ne liči na sebe. Neki joj se zbog toga dive, drugi joj poručuju da je sad samo kopija drugih žena. Ovih dana Keli Ozborn je ponovo primljena u kliniku za rehabilitaciju u Ostinu u Teksasu zbog problema sa zavisnošću od opijata. Porocima se vratila zbog nedavnog raskida, ali i zbog činjenice da njen otac, Ozi Ozborn, vodi tešku bitku sa Parkinsonovom bolešću, prenosi zena.blic.rs.

Keli već dugo praktikuje zdraviji način života i tvrdi da je to razlog njene transformacije. Prevashodno je tu gubitak velikog broja kilograma. Ističe da je postala veganka i da povremeno praktikuje metodu autofagije - 16 sati u danu gladuje, a tokom osam sati dozvoljena joj je da konzumira hranu. Otkrila je i da ujutru čim ustane popije kafu i zdravi zeleni sok.

Keli Ozborn, foto: Profimedia
Keli Ozborn, foto: Profimedia
.

Keli uporno negira da je imala bilo kakav zahvat.

"Želim da se osvrnem na temu o kojoj svi pričaju, jer sam uvek iskrena o tome ko sam i šta sam radila na svom telu. Nisam imala plastičnu operaciju. Nikada ništa nisam radila na svom licu osim što sam imala nekoliko injekcija u usnama, vilici i na čelu. Ne lažem, ali hvala vam na komplimentu", rekla je Keli.

.