PRAVI PAS ILI IGRAČKA: Ovo je bišon koji je osvojio Instagram (FOTO)

Na internetu postoji veliki broj životinja koje plene svojom slakoćom, umiljatošću i izgledom. Ipak, ima i onih za koje se na prvi pogled zapitamo: "Da li je ovo pravi pas?". Jedan takav živi u Južnoj Koreji.

Kovrdžavi bišon, foto: Onishchenko Natalya/Shutterstock
Kovrdžavi bišon, foto: Onishchenko Natalya/Shutterstock
.

Neodoljivi bišon koji izgleda kao snežna pahuljica živi s još jednim preslatkim psom i svojom vlasnicom, koja na Instagramu svakodnevno deli dogodovštine njenih kućnih ljubimaca.

Kada sedne u krilo vlasnice ili se izležava na kauču, ovaj beli slatkiš izgleda baš poput igračke i malog mekanog medvedića.

Zato i ne čudi što ima više od 140 000 pratilaca, koji svakodnevno komentarišu njegov izgled.

Kovrdžavi bišoni su veoma mali psi, koji imaju blag i stabilan karakter. Svojim izgledom mnoge podsećaju na plišane medvediće iz izloga prodavnica dečijih igračaka. Bišon nije lajavac, vrlo je inteligentan i privržen, voli društvo, igru i maženje.

Njegova dlaka se mora dobro održavati ako želite da bude pufnast i lep. Nije mu potrebno često kupanje, jer njegova dlaka nema miris.

Pažnju pratilaca na društvenim mrežama ova neodoljiva zvezda Instagrama zadobila je zahvaljujući pufastoj dlaci, ali i pozama u kojima ga njegova vlasnica svakodnevno slika. Pogledajte o čemu je reč.