Nekada PROFESORKA, danas MODEL koji se skida pred kamerama! Fotografiše je suprug, a šta njena deca misle o tome?

Nakon što je napustila posao u prosveti i postala model za društvene mreže, njen život je konačno dobio smisao, tako priznaje ova 34-godišnjakinja.

.

Kortni Tilaja je je napustila svoj posao profesorke zbog male plate. Ova majka dvoje dece radi danas kao model na "Onlyfans".

Ova profesorka je izjavila da je prestala da predaje jer je bila švorc, a suprug je ohrabrio da se pridruži sajtu sa modelima.

Tridesetčetvorogodišnja manekenka sada zarađuje dvanaest puta veću platu nakon što ju je suprug, Nik Tilaja, zapravo ohrabrio da radi ono što voli.

U razgovoru za The Sun, Kortni je rekla:

"Radila sam kao defektolog šest godina kada sam počela da se borim emocionalno, mentalno, pa čak i finansijski, dok sam uz to završavala doktorske studije. Bila sam na mračnom mestu, depresivna i odbacivala sam od sebe sve što volim, poput muža, dece i života koji sam pokušavala da stvorim", tvrdeći da se osećala zarobljenom što mora da potroši novac za obrazovanje, prenosi zena.blic.rs.

"Bila sam tako jadna i moj suprug me je pitao šta želim da radim jer sam bila toliko nezadovoljna životom, pa sam počela da radim u teretani", izjavila je Kortni.

Doktorantkinja državnog univerziteta u Arizoni prešla je na posao ličnog trenera za žene, gde je shvatila da je ženama potrebna veća mentalna i emocionalna podrška da bi imale transformaciju koju su zapravo želele, a zatim je postala i "lajfkouč".

Nakon razgovora sa svojim trenerom, iznela je ideju svom mužu o karijeri modela.

On je podržao to jer je to nešto što je Kortni oduvek želela, bila je nesigurna, ali suprug joj je pomogao da nauči kako da pozira. Snimao bi je u garaži, kupatilu i delovima kuće, zatim je te fotografije delio preko Instagrama.

.

"I kada sam mu se obratila konkretno za "Onlyfans" 2019. godine, rekao je: "Da, uradimo to, zašto smo toliko čekali?", rekla je Kortni.

Trebalo joj je samo tri meseca da shvati da bi mogla da zarađuje za život samo od obožavalaca. Popularnost njenih slika na mrežama se uvećala tek 2020. godine usred pandemije Covid-19.

Reakcije dece

Iz svog veoma srećnog braka, Kortni i Nik imaju dva sina.

Manekenka je takođe maćeha dve devojčice, koje Nik ima iz prethodne veze.

Nakon što je započela svoj novi posao, Kortni je odjednom morala da žonglira školovanjem njihovih sinova, ali je ipak našla vremena da napravi neke seksi snimke.

Kaže da je znala da novu karijeru ne može zauvek da drži u tajnosti.

"Moja deca znaju da fotografišem, najstariji me je pitao da li bi mogao da se pridruži, ali zna da ne može", otkrila je ona, dodajući da se trudi da zaključa svaka vrata kad god je zauzeta stvaranjem sadržaja.

"Ali to ne bi trebalo da bude šok jer imamo dve velike fotografije na kojima sam gola u kadi sa samo laticama ruža koje prekrivaju moje telo, pa ne mogu reći da nisu imali pojma, to nije tajna".

"Ćerke mog supruga, koje imaju 18 i 20 godina, vrlo su svesne. Otvorene smo šta radim i kada je moja priča postala viralna, postale su svedoci toga", otkrila je Kourtni.

Zašto baš taj sajt

Kada je započela posao ličnog trenera, Kourtni je primetila da je mnogim ženama sa kojima je radila bilo potrebno to samopouzdanje da bi zaista uživale u svojim transformacijama.

Želela je da uništi shvatanje da bi žene trebalo da se osećaju neprijatno i nesigurno, ili da moraju da sakriju svoje telo nakon što postanu mame poput nje.

"To je ogroman deo moje poruke toliko dugo su naša tela označavana kao sramna i pogrešna, naročito ako ste u braku ili ste majka ili započinjete posao, vaša vrednost u društvu prestaje. Rečeno nam je da se otarasimo toga i da izađemo iz svojih sistema. Ja se ne stidim, već se osećam osnaženo." , istakla je Kortni, piše zena.blic.rs.