Ona ima 7 godina i ZBOG OVIH SNIMAKA ZARAĐUJE više od svojih roditelja! Deca sa TikToka stvaraju imperije...

Novu generaciju super-bogatih, uticajnih osoba na društvenim mrežama vode, ni manje ni više nego tinejdžeri. Oni mogu da zarade i do 3 miliona funti svakog meseca samo od TikToka.

.

Deca iz celog sveta zarađuju hiljade funti po sponzorisanom postu postavljenom na popularnoj platformi TikTok. Sa ukupnim brojem video snimaka koji se dele svakog meseca, potencijalni prihod svakog deteta, koje je TikTok zvezda, upoređen je na sajtu monei.co.uk sa prosečnom mesečnom platom radnika u njihovoj zemlji, piše The Sun.

Američka tinejdžerka Čarli Damelio jedna je od najvećih zvezda ove platforme, još od 2019. godine. Njeni prihodi su 1 000 puta veći od prosečne američke plate, a sada vodi tužbu protiv TikTokera koji 'okreću novac' mlađima od 18 godina, sa neverovatnim procenjenim prihodom od skoro 3 miliona funti mesečno, prenosi zena.blic.rs.

.

Pravilo je jasno, što više "kreatora sadržaja" ima sledbenike, to više mogu da naplate preduzeća koja se nadaju da će doći do njihove publike.

Sadim Kan sa samo šest godina zarađuje gotovo 460 puta veću prosečnu platu u rodnoj Indiji.

.

Stručnjaci na monei.co.uk misle da njegov @sadim03 račun donosi 150.000 funti mesečno, a isto važi i za Samairu Narula, koja ima isto šest godina kao i Sadim.

.

Anastasia Radzinskaia, ima sedam godina, a u Rusiji je postala zvezda društvenih mreža zahvaljujući video zapisima kako peva i igra se sa svojim ocem. Njenih 120.000 funti mesečno je 265 puta veća plata od prosečne plate u Rusiji.

.

Mala Lizi Britis je dete iz Brazila, koje zarađuje putem TikToka 50.000 funti mesečno.

.

Liza Anokin se nalazi na drugom mestu mladih influensera u SAD-u, njen mesečni prihod iznosi 628.000 funti.

.

Činjenica je da najmlađi mogu da zarade preko 113.000 funti svakog meseca zahvaljujući svojim nalozima na društvenim mrežama.

Sudeći po trenutnoj situaciji u vezi sa novim trendovima, deca izdržavaju svoje roditelji.