Žena podelila iskustvo: Kupila sam preko oglasa francuskog buldoga i papreno ga platila, a onda nam je veterinar otkrio istinu...

"Poželeli smo da imamo kućnog ljubimca, psa. Izbor je "pao" na francuskog buldoga. Otvorili smo oglase, našli štene, papreno ga platili. Kako je vreme prolazilo shvatili smo da nešto nije u redu" - napisala je jedna korisnica Tik Toka.

Francuski buldog, foto: Alberto Stocco/Shutterstock
Francuski buldog, foto: Alberto Stocco/Shutterstock
.

Na društvenim mrežama postoji veliki broj različitih priča i iskustava koje su ljudi imali prilikom odabira i kupovine kućnih ljubimaca.

Jedan snimak na Tik Toku je veoma brzo postao viralan. Naime, žena je odlučila da u kupi francuskog buldoga. Našla je štene u oglasima i platila ga 600 funti. Deca su se neizmerno obradovala, mazila ga, igrala se s njim.

Kako je vreme prolazilo on je sve više i više rastao i sve manje i manje ličio na francuskog buldoga.

Odveli su ga kod veterinara, koji im je otkrio istinu. Zapravo, Luna, pas kojeg su kupili, nije bio čistokrvan francuski buldog, već mešanac jokširskog terijera i pomenute rase.

Ipak, porodici to nije bilo važno, što je ova žena i navela:

"Verujem da odgajivač nije nameravao da me prevari jer sam videla uslove u kojima gaji štenad, o svima dobro brine. Sigurna sam da je nenamerna greška - kaže vlasnica koja je slike okačila na TikTok. Naravno, Luna je i dalje mezimica svoje vlasnice koja kaže da je uživanje svaki dan proveden sa njom, bila ona čistokrvni francuski buldog ili ne.

Evo kako Luna danas izgleda.

@bethlouiseeexo

Reply to @newyearsdaze no matter her breed she is loved very much thankuuuu?

♬ Hà Nội Phố - Donald Fagen