ONA VAM MOŽE POMOĆI DA OSTVARITE SVOJE CILJEVE: Saznajte sve o hit metodi 3-6-9

Iako postoji dugi niz godina, metoda 3-6-9 tek nedavno je dospela u centar pažnje. Što više energije i pažnje usmerite na svoje želje, to će se one lakše i brže ostvariti, kažu stručnjaci.

Metoda 3 6 9, foto: Kuu Lee/Shutterstock
Metoda 3 6 9, foto: Kuu Lee/Shutterstock
.

Prema zakonu privlačenja, naše misli direktno utiču na našu stvarnost. Naučiti kako se nešto manifestuje je lako, posebno kada koristite moćne tehnike kao što je metoda manifestacije 3–6–9.

Metoda 3-6-9

U suštini, ideja je da cilj koji pred sebe postavljamo zapisujemo: 3 puta ujutru, zatim 6 puta po podne i, naposletku, 9 puta u večernjim satima. Ovu praksu potrebno je primenjivati 45 dana uzastopno, i to klasičnim putem, koristeći papir i olovku, a ne uređaje na kojima se kuca.

Preporučuje se da misao stane u najviše dve kraće rečenice, odnosno u 17 sekundi. Naime, toliko vremena je našem mozgu potrebno da se fokusira na našu ideju. Ovde naglašavamo i to da je važno da tokom prepisivanja šaljemo pozitivne vibracije, i istinski poverujemo da je sadržaj ostvarljiv.

Reč stručnjaka

Mišljenja o delotvornosti ove metode su podeljena, ali svakako ona ne može škoditi, već naprotiv pomoći na putu ličnog razvoja. Uvek je bolje razmišljati u pravcu rešenja, nego se vrteti ukrug bez jasnog cilja. Rezultati vas mogu prijatno iznenaditi, piše GraciaItalija, prenosi Citymagazin.

Metodu 3-6-9 ustanovio je Nikola Tesla. Najbolje je da ovaj ritual sprovodite rano ujutro, kasno popodne i neposredno pred spavanje, u samoći, kad vam je um smiren i kada vam ništa neće odvlačiti pažnju.