ZAMISLITE KONJA, MERDEVINE I KOCKU, zatim uzmite papir i olovku... Test ličnosti koji će vas zaintrigirati!

Test ličnosti koji na prvi pogled izgleda bezazleno, ali ne dajte da vas zavara, odgovori će vas iznenaditi i pomoći vam da otkrijete nešto više o sebi.

test ličnosti, foto: Zivica Kerkez/Shutterstock
test ličnosti, foto: Zivica Kerkez/Shutterstock
.

Za početak, zamislite da ste došli u pustinju i naišli na kocku, nastavite sa uputstvima i usputite se u dubine podsvesti. Uzmite papir i olovku i zapisujte šta vidite.

Zamislite kocku: Koliko je velika kocka? Koje je boje? Od kojeg je materijala? Vidite li njenu unutrašnjost? Kolika je u odnosu na pustinju?

Zamislite merdevine: Koje su boje merdevine? Od čega su napravljene? Koliko je rastojanje od merdevina do kocke? Da li su merdevine naslonjene na kocku?

Zamislite konja: Koliko je konj udaljen od kocke? Koje je boje konj? Kakav utisak ostavlja na vas? Da li je konj vezan i ima li sedlo?

Stiže oluja: Na kolikoj udaljenosti je oluja od kocke? Da li je reč o maloj ili velikoj oluji? Kako izgleda? Da li prolazi ili se zadržava?

Vidite i cveće: Koliko cvetova vidite? Gde se cvet ili cveće nalazi? Koje je boje? Šta osećate dok ga gledate?

Objašnjenje

Kocka predstavlja vas.

Ono što mislite o kocki je refleksija vašeg mišljenja o sebi. Ako zamislite kocku napravljenu od žutog kamenja, radi se o tome da žuta boja pruža osećaj toplote, a kamen ostavlja utisak snage. Udaljenost između vas i kocke predstavlja razumevanje samog sebe. Ako je kocka daleko, znači da se ne poznajete dovoljno. Ako je unutrašnjost kocke vidljiva, znači da dozvoljavate ljudima da vam se približe i da vas upoznaju. Što je kocka veća u odnosu na pustinju, to je veći i ego.

Merdevine su prijatelji u vašem životu.

Ako se oslanjaju na kocku, znači da se prijatelji oslanjaju na vas. Ukoliko podupiru kocku, znači da vi zavisite od prijatelja. Udaljenost merdevina od kocke označava vašu bliskost s prijateljima. Ono što mislite o merdevinama je refleksija onoga što mislite o prijateljima, prenosi magazin.novosti.rs.

Konj je vaš ljubavnik.

Ako se nalazi blizu kocke, znači da ste veoma bliski. Ako je konj vezan ili ima sedlo, volite da kontrolišete ljubavnika.

Oluja je prepreka u životu.

Ako je oluja blizu kocke, teški periodi su česti. Ukoliko je mala, onda su prepreke u vašem životu takođe male.

Cveće predstavlja vaše potomstvo.

Ako je blizu kocke, vi ste veoma vezani za svoju decu. Osećanja prema cveću obuhvataju vaše emocije prema deci.