Da li imate hrabrosti da se suočite sa BUDUĆNOŠĆU? Odaberite kamen i saznajte koji su vam sledeći koraci...

Ukoliko imate nekoliko minuta oprobajte se u jednostavnom odabiru kamenčića.

.

Bez dugog razmišljanja, opredelite se za jedan kamen. Nakon toga pročitajte šta vam odabir kamena govori o sledećim koracima u budućnosti...

Kamen broj 1

Prvi kamen je – Opal. NJega još nazivaju “mesečev kamen”. Činjenica da ste odabrali baš njega, ukazuje na to da vam je sada najviše potreban odmor od buke i vreve. Osećate potrebu da se isključite i izvesno vreme zaboravite na probleme.

Potrebno vam je i vreme da sredite svoja osećanja. Za vas bi bilo najbolje da u narednih nekoliko dana i nedelja otputujete negde na kratak odmor, gde je malo turista i dosta lepih mesta. Ako ne možete to priuštiti, svejedno isplanirajte bar produženi vikend. Bar da to bude neka vikendica u planini, ili put na selo kod rodbine, prenosti magazin.novosti.rs.

Sve u svemu, pronađite vrijeme za odmor!

Kamen broj 2

Drugi kamen – Malahit. Ovaj vaš izbor ukazuje da vas, u skorije vreme, očekuju velike životne promene, naročito one koje će nositi duboki duhovni znak. Takođe, možete iskusiti i preživeti velika iznenađenja u privatnom životu.

Skorije vreme vam idealno odgovara da ponovo prekrojite kartu svog života. Zvezde su vam naklonjene.

Kamen broj 3

Treći kamen – Sunčev kamen. To da vas je osećaj doveo njemu znači da ste nepopravljivi optimista. Budućnost vam je jarka i svetla. Za vas je dobro da u blisko vreme češće boravite napolju, bez obzira na hladnoću. Radost života uvek će za vas biti veća, ako više vremena provodite na svežem vazduhu.

Nastavite da apsorbujete veliku snagu sunca i krećite se dalje! I nemojte nikada izgubiti svoju veselu narav!

Kamen broj 4

Ovo je kamen – Opsidijan. Ako ste pažnju usmerili na ovaj kamen, znači da vam vaša podsvest pokušava reći da je došlo vreme promena. U narednim danima treba pobeći iz mreže starih navika i, korak po korak, početi sa stvaranjem novog života.

Najbolje vreme za novi početak je – sada! Pri tome, na putu ka promenama, pokušajte da se osećate zahvalnim za sve što imate. Nemojte biti ljubomorni. Ne zavidite. Ne dozvoljavajte ovoj bolesti da se širi vašim umom.

Potrudite se i možete biti sigurni, vaš novi način života će obavezno dovesti do željenih rezultata.

Kamen broj 5

Peti element je kamen pod nazivom- Hovlit. Ako vas privlači ovaj kamen, znači da ste osoba koja svoj um drži uvek otvoren. U svakoj raspravi uvek ste spremni da razumete argumente protivnika. I to vam daje unikatne sposobnost da sagledate bilo koju situaciju iz svih mogućih uglova.

Vrlo ste osetljiva osoba. Odlično razumete što vam drugi pokušavaju reći i dati do znanja. Odlično razumijete decu i životinje. Rodbina i bliski ljudi nikad ne prestaju da vam se dive, posebno vašoj moći opažanja.

U skorašnje vreme što pre morate početi da maštate i vizualizujete. Ako tako radite, sve što planirate u idućih 30 dana – suđeno je da se ostvari!

Kamen broj 6

Ovaj kamen je – Jaspis Dalmatinac. Ako ste ga odabrali, vi ste vesela i optimistična osoba. Za vas je bitno da se život i dalje nastavlja kao lepa igra. U narednih mesec dana, ne bi bilo loše da isplanirate nove avanture. Pa čak i da steknete nove prijatelje.

Vreme je povoljno za to. Što god da započnete u ovo vreme – “osuđeno” je na uspeh.