Zanimljivosti

Šta vam govori INTUICIJA: Koji vas je LEPTIR prvo privukao?

Rešite ovaj zanimljiv test ličnosti, i možete otkriti dosta o svojoj intuiciji. Leptir ima veliku simboliku - danas predstavlja novo rođenje, i veruje se da donosi sreću, a u drevnoj mitologiji predstavljao je simbol ljudske duše. Na osnovu toga koji vam je leptir sa slike prvo privukao pažnju, možete otkriti dosta toga o svom životu - šta vas pokreće, a šta vas ograničava?

27.09.2021. - 17:00h

Pogledajte sliku i u tekstu ispod potražite objašnjenje za broj leptira koji vam je privukao pažnju.

Leptir broj 1

Ljudi koji su izabrali ovog leptira teško se oslobađaju nekih principa ili nametnutih ograničenja. Takođe, ne mogu lako da izraze svoje misli i osećanja, i loše prihvataju kritike drugih ljudi. Savetuje vam se da više radite na svom samopouzdanju.

Leptir broj 2

Ako ste izabrali leptira pod brojem dva, to je znak da letite između dve vatre. Pred vama je težak izbor. Često su vam misli pomešane i ne možete lako da donesete odluke. Uspostavite konekciju sa unutrašnjim glasom, povežite se i jačajte intuiciju, jer imate veliku snagu mudrosti u sebi.

Leptir broj 3

Ukoliko vam je pažnju privukao leptir pod projem tri, to znači da vam je vrlovažan položaj i stabilnost, ali nikako se ne usuđujete da izađete iz zone komfora. Plašite se promena i to vas sprečava da iskoristite sve svoje potencijalei sposobnosti. Otvorite se za promene jer su ključne za vaš razvoj i napredovanje na svim životnim poljima. Pesimizam treba da zamenite optimizmom.

Leptir broj 4

Ovaj leptir označava da se stalno vraćate u prošlost i podsećate se svojih grešaka. U vama su skrivene tajne, ali i mnoga potisnuta osećanja. Život u prošlosti vas sputava da budete srećni u sadšnjosti i napredni u budućnosti. Zbog toga treba da ostavite prošlost iza sebe, a svoje greške prihvatite kao važne lekcije i iskustvo koje vam može pomoći u daljem rešavanju izazova.

Leptir broj 5

Ovaj leptir simbolizuje zatvorenost. Iako teško pokazujete osećanja, vaše srce je puno ljubavi. Zbog toga treba da se ohrabrite i da otvorite srce za novu ljubav. Izbacite iz sebe sva negativna osećanja, jer ćete jedino na taj način "disati punim plućima".

Leptir broj 6

Ako ste izabrali leptira pod brojem šest, to je znak da ste kreativna duša koja ima sklonost ka umetnosti i estetskoj lepoti. Često nailazite na nerazumevanje, ali to vas ne sprečava da nastavite da živite na svoj način. Ostanite autentični, baš takvi kakvi jeste, jer u tome je ključ vaše sreće.

Leptir broj 7

Ovaj leptir označava istinu, koja za vas ima najveću vrednost. S druge strane, skloni ste kritici, pa često kritikujete i sebe i druge. Preterana samokritika može ugroziti vaše samopouzdanje, pa se preporučuje da u komunikaciji sa drugima, kao i sa samim sobom pokušate da budete nežniji.

Leptir broj 8

Ukoliko vam je pažnju privukao leptir pod brojem osam, vi ste perfekcionista. Vrlo lako se razočarate ako ne postignete ideal. Nemojte se opterećivati, već budite ponosni na sebe i na svoja lična dostignuća.

Leptir broj 9

Leptir broj devet simbolizuje kontrolu. Ako vam je on zapao zan oko, onda ste vi osoba koja se jako trudi da kontroliše sve oko sebe. Međutim, u životu postoje mnoge stvari koje su van vaše kontrole i to može da vas isfrustrira.. Otpustite brigu i fokusirajte se samo na stavri koje zaista možete da promenite.

Izvor: Novosti