Zasmetala mi je graja dece i tinejdžera, htela sam da podviknem... U kom su trenutku žene shvatile da su ostarile?

Na Redditu je pokrenuta rasprava o tome kad je ko shvatio da više nije mlad.

Ilustracija, foto: Alinute Silzeviciute / Shutterstock
Ilustracija, foto: Alinute Silzeviciute / Shutterstock
.

Pitanje se nije odnosilo na zdravstvene tegobe, menopauzu i slično, već situacije iz života koje su dale znak da smo i zvanično ostarili.

Evo nekih od odgovora:

1. "Jednog dana su mi se uklještila leđa dok sam čistila pesak za mačke. A nisam čak ni uradila ništa čudno, samo sam se sagla."

2. "Kad se pesma koju sam volela kao tinejdžerka pojavila na radiju kao 'stari hit'."

3. "Upravo sam kupila novu krpu za pranje poda i bila sam jako uzbuđena. Jedva sam čekala da dođem kući i isprobam je. Počistila sam čitav stan u apsolutnom blaženstvu."

4. "Kad je jedna od mlađih koleginica počela da mi objašnjava ko je Kardi B. Već sam znala ko je Kardi i bila sam upoznata s njenom muzikom. Ali, izgleda da sam izgledala kao da su mi potrebne te informacije."

5. "Neka su deca imala žurku u zgradi. Čula se glasna muzika i smeh. Pomislila sam: '22 sata su, ne bi li trebalo da se raziđu?' Počela sam da se raspravljam sama sa sobom o tome da ću da pokucam na vrata i da im kažem da se stišaju. Tada sam shvatila da je subota veče."

6. "Kad sam otišla u noćni klub i svi tamo su izgledali kao deca."

7. "Napravili su novo igralište ispred moje zgrade. Celo leto, a prozori su otvoreni, preko dana je bila buka od male dece, uveče od tinejdžera koji su se skupljali i glasno pričali i smejali. Brojala sam do 1000 da ne podviknem bar uveče da se razilaze. Nisam, tad sam shvatila da starim".

Izvor: superzena.b92.net