Zanimljivosti

U čemu to NAJVIŠE GREŠITE kada su LJUBAVNE VEZE u pitanju, otkriće vam ovaj test ličnosti!

Što smo stariji, sve je teže promeniti navike. Prvi korak je prepoznavanje loših manira i ponašanja, a možda će vam u tome pomoći i ovaj test ličnosti.

26.09.2021. - 17:00h

Šta ste prvo primetili na ilustraciji?

Ako ste prvo primetili siluetu glave

Vaša teskoba i anksioznost često se manifestuje u vašim odnosima, iako to vaš partner u početku ne može da primeti. Predstavljate se kao da ste smireni i hladni, a čak ni vašim najbližima ne pokazujete pravog sebe. Ako ne naučite da delite svoje osećaje sa partnerom, rizikujete da ga izgubite. Nema ništa loše u tome da svoje nesigurnosti i strahove podelite sa osobom sa kojom ste u vezi.

Ako ste prvo videli drvo

Vama treba neko vreme da biste uopšte ušli u vezu i da priznate da je ta osoba neko na koga možete da računate dugoročno. No, verovatno ćete postati ljubomorni na partnera kada bude provodio vreme sa prijateljima. Samo zapamtite, važno je imati poverenja u svog partnera.

Ako ste prvo primetili ptice

U vašim odnosima nema anksioznosti i neugodnosti. Možda je bilo na početku, ali kako se veza razvijala, vaši strahovi su nestajali. Ipak, važno je zapamtiti da bi vaš partner mogao imati određene probleme i strahove te je važno da ga saslušate i pomognete mu da ih prevaziđe, prenosi tuzlanski.ba.