Bebe rođene OVOG DATUMA imaju najveće šanse za VELIKI USPEH

Istraživači MyHeritagea istražili su kada je rođeno 1.000 dobitnika prestižnih nagrada, a sve u cilju da dođu do datuma rođenja koji donosi uspeh. Čista statistika i malo zabave.

Beba, foto: Oksana Kuzmina/Shutterstock
Beba, foto: Oksana Kuzmina/Shutterstock
.

Najuspešniji dan, od 365 dana u godini je, verovali ili ne, trideseti april!

Za nagrade poput Gremija, Oskara, Svetskih prvenstava, Mišlenove zvezdice, Zlatnog globusa i Zlatne palme, Pulicerove, Bukerove i Nobelove nagrade, kao i Olimpijskih igara, među 1.000 dobitnika ili nominovanih u užem izboru, njih jedanaest je je bilo rođeno 30. aprila, između ostalih i oskarovka Kloris Ličman, koja važi za jednu od najslavnijih glumica u istoriji, prenosi The Sun.

A druge poznate zvezde rođene na ovaj dan su reper Travis Skot, glumica Gal Gadot i glumica Kirsten Dunst.

Drugi datum koji je najviše povezan s osvajanjem prestižnih nagrada je 27. april, a ukupno je njih osmoro od 1000 dobitnika i nominovanih koji su ušli u uži izbor, kao što je pevačica i dobitnica Gremija Lizo, ali i glumica i dobitnica Zlatnog globusa Sali Hokins.

April se tako pokazao kao najuspešniji mesec, jer je 99 dobitnika najprestižnijih nagrada rođeno u ovom mesecu.

Novembar je zauzeo drugo mesto sa 94 dobitnika, a među njima je dobitnica Oskara i Zlatnog globusa En Hatavej kao i dobitnik Mišlenove zvezdice Gordan Remzi.

Mart je bio treći najuspešniji mesec, sa 92 dobitnika.

A februar je prema ovom istraživanju najmanje uspešan mesec. Tokom ovog meseca rođeno je samo 58 dobitnika, među njima je fudbaleri osvajač Svetskog prvenstva Kristijano Ronaldo kao i oskarovac ​​Daniel Kaluja, prenosi The Sun.