Postoje TRI TIPA ŽENA kojima udaja nije najvažnija! Kom vi pripadate?

Ima različnih tipova žena. Od onih kojima su brak i porodica najvažnije životne bajke, do onih koji samo sanjaju o slobodi, karijeri i avanturama.

tri kategorije žena, foto: fizkes/Shutterstock
tri kategorije žena, foto: fizkes/Shutterstock
.

Ne trudi se da se svaka žena uda, rodi decu, ima kuću sa velikim dvorištem i psa. Obično ih delimo u tri kategorije:

Žene avanturističkog duha

Ovo je devojka koja želi da obiđe svaki kutak sveta. Želi da istraži i najudaljeniju tačku na globusu i da isproba sve one aktivnosti koje je ispunjavaju adrenalinom. Ona ne traži muža, već partnera. Živi život punim plućima i zavisna je prema nepoznatom i neistraženom. Puna je života i strasti i obično je slobodumna, što je čini neodoljivom u krevetu.

Takođe, ova žena dugotrajne veze vidi kao teret. Ako muškarac ne želi da se prilagodi njenim planovima i avanturama na sledećem putovanju – ne može je ništa i niko zadržati, prenosi tuzlanski.ba.

Žena koja 'juri' karijeru

U životu ove žene ima mesta samo za jednu ljubav – posao. Ili još bolje, težnju da postigne najveći uspeh u karijeri ili ako već postoji, da ga unapredi. Ova žena voli ideju romantike i osećaj da ima sve – uspeh na poslu i ljubav. Međutim, ta će se “ljubav” brzo pokazati kao drugi izbor ako je ikada zamoliš da nešto u životu stavi ispred karijere.

Teško da će imati previše vremena posvetiti muškarcu, uvek će joj glavno opravdanje biti da je umorna jer je previše radila. Dakle, njen budući izabranik trba odmah da se pozdravi od porodičnih večera ili bilo kojih drugih aktivnosti koje se rade u paru. Posao je za nju na prvom mestu i ne treba očekivati da će se to promeniti.

Razočarana u ljubav

Ovo je žena koja se opekla previše puta. Nekada je davno verovala u ljubav i činila sve za nju, no sada vrlo teško dopušta da joj se iko približi. Nema vremena da izlazi u barove i upoznaje nove muškarce. Bolje joj je da ima "sigurnu stvar" u stalnom seksualnom odnosu. Tako se štiti od novih razočaranja. I čim oseti da se zabavljanje može pretvoriti u nešto dugotrajnije, ona nestaje bez traga.