Nacrtajte SPIRALU i odmah saznajte sve što NISTE ZNALI o sebi! Na koji način je crtate?

Neki spirale crtaju iznutra prema spolja, dok drugi to čine obrnuto. Upravo zahvaljujući tome, možemo otkriti neke karakteristike o sebi kojih do sada nismo bili svesni.

.

Iznutra ka spolja

Vrlo ste brižni i uvek pružate podršku ljudima kada im je potrebna uteha, neko za razgovor ili rame za plakanje. Ako nekome zatreba pomoć, vi ćete prvi priskočiti. Čovek koga vi volite može da se smatra srećnim, pošto su vama partner, porodica i pravi prijatelji na prvom mestu.

Imate snažnu volju i vrlo ste strastveni ljubavnik. Vama su saosećanje i ljubaznost jako važni - takvi ste i sami, pa to očekujete i od drugih.

Od spolja ka unutra

Vrlo ste mudra osoba i oduvek ste bili zreli za svoje godine. Vaše kvalitete bi svaki čovek trebalo da ima: ljubaznost, marljivost i istrajnost. U isto vreme, svesni ste da ne treba da zanemarite zabavu i opuštanje sa porodicom i prijateljima. Skloni ste logičnom sagledavanju stvari, ali ipak često sledite svoje srce. Izbegavate svađe sa drugima i možete dugo da istrpite, ali kada jednom nekoga "precrtate", to ostaje tako do kraja života, piše kurir.rs.