Šta je vaša NAJVEĆA MANA U VEZI, otkriće vam ovaj test... Šta ste prvo ugledali na ilustraciji?

Ovim testom ćete otkriti koje su vaše najveće slabosti u ljubavi i kako one uništavaju vaš ljubavni život.

.

Sve što morate učiniti jeste da pogledate ilustraciju i obratiti pažnju na prvu stvar koju ste primetili. U nastavku pročitajte što to znači....

1. Zarobljen čovek

Ako je zavezan čovek prva stvar koju ste primetili, vaša ličnost stalno je u sukobu. To ne znači nužno da ste doslovno u sukobu sa celim svetom. Na neki način, neprestano vodite rat sa sobom. Dakle, ako želite pronaći pravu ljubav, prvo morate pronaći ljubav u sebi. Teško je prihvatiti sebe, te prihvatiti svoje snage, slabosti i sve ono između njih. Bitka za unutarnji mir nije lagana, ali ponekad zaslužujete odmor od svih tih sukoba. Nemojte biti strogi prema sebi, prihvatite se i ljubav će se pojaviti.

2. Ograda

Ako primetite ogradu, vaša najveća slabost je to što se zatvarate ispred drugih ljudi. To ne znači da nema nade za vas. Ali ako ne rizikujete i ne otvorite svoje srce uskoro, možete propustiti mogućnost istinske ljubavi. Prirodno je da pokušavate da se zaštitite ako ste prethodno bili povređeni, ali ako stalno gradite zidove, vi nikome nećete dopustiti da vam se približi. Lako je staviti štit, ali može biti jako teško spustiti ga. Krenite sa malim koracima. Dajte i sebi i drugima šansu za upoznavanje ,jer ako ne rizikujete, nećete ni dobiti ništa.

3. Brod

Vaš je problem što ste postavili visoke standarde tako da ih gotovo niko na zemlji ne može zadovoljiti. Važno je da znate šta želite u ljubavi, ali ne da budete previše strogi, jer u tom slučaju možete propustiti potencijalno kvalitetnu osobu.

Držite se svojih snova i postavite visoke standarde za ljude koji su potencijalni partneri. No imajte na umu da vas ova savršena fantazija može sprečiti da pronađete ljubav koju treba da doživite.

4. Lobanja

Ako je prva stvar koju ste primetili lobanja, vaša briga i anksioznost uništavaju vašu ljubavnu vezu. Možda ste anksiozni ili se previše brinete. Ali u svakom slučaju prekomerna opreznost ne dopušta vam da vidite lepotu života, piše tuzlanski.ba.

To uključuje vašu srodnu dušu koja može stajati pored vas. Uredu je biti oprezan, ali kada je u pitanju ljubav, mnogo ćete izgubiti ako samo gledate šta sve može poći naopako. Uvek će biti stvari koje će vas plašiti, ali to vas ne bi trebalo da vas spreči da živite svoj život. Takođe, ne bi trebalo da sakrijete svoje strahove od svog partnera. Zapravo, kada ste iskreni s njim, možete povećati bliskost.