IMA 2 ODSTO ŠANSE DA PREŽIVI I KAŽE DA JE TO SJAJNO: Žena koja je glasom oduševila svet, sada bije tešku bitku, ali ne gubi snove

Proslavila se učešćem u takmičenju "Amerika ima talenat" i svojim pevanjem sve ostavila bez teksta! Međutim, u poslednje vreme ne ide sve kako je planirala...

.

Džejn Marczevski iz Ohaja, publici poznatija pod umetničkim imenom "Noćna ptica", pre nekoliko meseci je sa obožavaocima podelila svoju priču o borbi sa rakom.

Izvodeći svoju pesmu "Sve je u redu" ("It's OK"), Džejn je ispričala sa čime se susreće poslednjih godina i najavila svoje povlačenje iz popularnog takmičenja zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

"Bila mi je čast da delim svoje srce sa celim svetom. To je bilo moje ostvarenje sna. Kakvo čudo je to da se bol, kroz koju sam prošla, pretvorila u lepotu koja tera ljude širom sveta da otvore oči", rekla je Džejn, prenosi cdm.me.

“Od početka audicije, zdravlje mi se pogoršalo i borba sa rakom zahteva svu energiju i pažnju. Žao mi je što moram obaviti da neću moći da budem deo ove sezone "Amerika ima talenat". Život ne daje uvek predah onima koji to zaslužuju, ali to smo već znali.

.

Hvala vam na podršci, znači mi. Ostanite sa mnom, uskoro će mi biti bolje. Planiram svoju budućnost, a ne svoju ostavštinu. Tužna sam, ali još uvek imam snove”, zaključila je.

Lekari su joj rekli kako ima samo dva procenta šanse da preživi, ali Džejn je optimistična.

“Dva odsto nije nula. Dva odsto je nešto, i volela bih da ljudi znaju kako je to sjajno”, rekla je Džejn u svom emotivnom obraćanju na Instagramu.

.