Ilustracija koju izaberete govori mnogo o vašoj ličnosti, ali i o OSTVARENJU VAŠIH SNOVA!

Svaka osoba je jedinstvena, pa je tako jedinstveno i njeno ponašanje, kao i razmišljanje. Probajte da izaberete ilustraciju koja vam je prva skrenula pažnju i saznajte nešto više o svom karakteru, ali i snovima...

.

SLIKA 1

Osoba ste koja se uopšte ne obzire na komentare drugih ljudi, upravo ste osoba koja uvek sve čini i radi šta želi, bas onako kako hoće.

Nije vam važno šta će neke druge osobe reći o vama, jer vam je bitno samo da sebi stvorite sreću.

Mišljenja ste da će komentara biti uvek ma šta da mi činili, a da uvek treba razmišljati samostalno i ne dozvoliti nikome da se ”meša” u naš zivot.

Vaš način razmišljanja je veoma jedinstven kao i vi sami što ste jedinstveni.

Što se tice vaših snova, razmišljate veoma optimistično i to je toliko lako primetiti kod vas.

Vaši snovi uvek predstavljalju nešto ”posebno” nešto što je veoma teško ostvariti, ali vi sebi nikada ne ”zadajete” male ciljeve.

Vi ste osoba koja se skoro pa nikada ne menja, osoba koja je navikla da razmišlja samostalno i da cini sve što želi, pa u velikom broju slučajeva takvo razmišljanje vam donese dosta pozitivnog.

.

SLIKA 2

Osoba ste koja nije sklona čestim promenama raspoloženja, isto tako niste skloni promenama u načinu razmišljanja.

Kada ste tužni obicno ste tužni duži vremenski period, a kada ste srećni to obicno zna da traje veoma dugo i nikome ne dozvoljavate da vam tu sreću pokvari!

U vašem načinu razmišljanja je primetno to da ste otipmista, pa upravo zbog toga imate mnogo vise perioda sreće nego tuge.

Vasi snovi uvek predstavljaju nade za ostvarivanjem nekih visokih ciljeva nekih naizgled nemogucih ”situacija”.

Osoba ste koja uopšte lako ne odustaje, jer vam je oduvek odustajanje predstavljalo poslednju opciju.

Mišljenja ste da smo zapravo sami mi ”krojači” svoje sudbine i budućnosti, pa činite sve kako biste sebi obezbedili sreću.

.

SLIKA 3

Osoba ste koja pokusava da ”živi” život punim plućima, a ne da sanja previše snova o životu.

Neostvarenih snova vi imate i to mnogo, ali ne dozvoljavate sebi da čekate da se oni ostvare, nego ste trudite da nešto preduzmete kako bi njihovo ostvarivanje bili moguće i kako bi se brže ostvarili. Ne volite da čekate bilo šta, nego volite da se sami potrudite za ono do čega vam je stalo.

Kada je u pitanju vaše razmišljanje, kod vas je primetna pozitivnost, ali sem pozitivnosti posedujete i veliku realnost.

Realna ste osoba, koja uvek ima realna ocčekivanja, koja tačno zna čemu se može nadati.

Veoma ste uporni, ali i hrabri, pošto smete svakome da ka7ete ”u lice” sve što mislite, jer ste pre svega veoma iskreni.

Sve činite kako biste napredovali i ostvarili sreću, pa zaslužujete da vam se sve sto želite ostvari, piše jakazena.com.