Zanimljivosti

Izaberite OKO koje vas najviše privlači i saznajte kakva ste osoba u DUBINI DUŠE!

Oko simbolizuje čistoću, fokus i svrhu. Mnogi kažu da je "oko ogledalo duše". Odaberite oko koje vas je najviše privuklo i saznajte nešto više o svojoj ličnosti.

22.07.2021. - 17:00h

Ako vas privlači više od jednog oka, i to je u redu, jer čovek je kompleksno biće.

1. Duboko u sebi, vi ste otvoreni. Vi ste tip osobe koja prima gotovo svakog u svoj život i u svoje srce. Vi verujete da je bolje rizikovati i povrediti se, nego se zatvoriti daleko od sveta. Ne pokazujete nikome svoje strahove ili nesigurnosti. Verujete da se vaši problemi treba rešavati privatno. Pokušavate biti na raspolaganju svakom čak iako vas boli iznutra. Pomaganje drugima je ono što vas leči.

2. Duboko u sebi, vi ste savesni. Vi ste tip osobe koja uvek želi da ostavi dobar utisak i učini pravu stvar. Verujete da vaši postupci imaju uticaja u životima drugih ljudi, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali. Svetu ne pokazujete kad ste zabrinuti ili uznemireni. Prepoznajete mnogo bede i nepravde, ali to držite za sebe.

3. Duboko u sebi, vi ste izmučeni. Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu prošlost koja još uvek utiče na vas. Ne možete da pobegnete od uverenja da je život nečija bolesna kosmička šala. Pokušavate da pronađete svoj ​​mir gde god možete. Ne pokazujete svetu svoje najmračnije misli. Mnogo toga nosite u sebi, što ne želite da podelite s drugima. Vaš pogled na svet ponekad može biti iznenađujuće pozitivan s vremena na vreme. Vi ste stručnjak u podizanju na noge nakon pada, piše zenasamja.me.

4. Duboko u sebi vi ste filozof. Vi ste tip osobe koja je će verovatno preanalizirati sve i svašta. Volite da istražujete dublje značenje stvari. Ponekad znate i da se izgubite u svim tim mislima. Ne pokazujete svetu koliko ste u stvari nesigurni. Možda možete dosta toga razumeti, ali još uvek niste samouvereni. Vidite život kao slagalicu i volite da se igrate s komadićima dok se ne uklope u celinu. Ne možete nikada da shvatite smisao svega toga, ali to vam ni ne smeta.

5. Duboko u sebi vi ste tajanstveni. Vi ste tip osobe koja ni sama sebe nije shvatila, a što reći o drugima koji to pokušavaju! U vama postoje mnoge kontradikcije, a vaše se raspoloženje menja svakodnevno. Dok se pronađete, već ste se promenili u nekoga drugog. Ne otkrivate svetu mnogo o sebi. Vi ste osoba od malo reči i zbunjujućeg delovanja. Volite da posmatrate i proučavate ljude pre nego što im se približite. Govorite samo ono u što ste sigurni.

6. Duboko u sebi vi ste osetljivi. Sve primećujete i ne zaboravljate ništa. Saosećate se sa svijetom. Duboko osećate i najmanje sitnice mogu uticati na vas. Vrlo vas je jednostavno nasmejati, ali i rasplakati. Ne pokazujete svetu koliko ste krhki. Umjesto toga, pokazujete koliko pronicljivi možete biti.

7. Duboko u sebi vi ste vatreni, strastveni i energični. Nema ničega suptilnog u vama…nikada. Imate tendenciju da voliti ili mrzite. Imate tonu mišljenja i brzo donosite odluke. Ne pokazujete svetu koliko ste zabrinuti. Imate puno energije, a kad je imate previše možete postati prilično nervozni. Kod vas su uvek veliki ulozi. Ne možete da odolite da od svega u svojoj glavi ne napravite dramu.

8. Duboko u sebi vi ste ekscentrični. Vi ste tip osobe koja ima neobične interese, uverenja i prakse. Uvek ste bili malo ‘čudni’. Ne marite mnogo za pravila ili tradicije. Radite stvari na svoj način pa neka bude što bude. Svetu pokazujete sve o sebi. Voleli biste kad bi svi bili malo poput vas.

9. Duboko u sebi vi ste intuitivni. Vi ste tip osobe koja vrlo dobro razume druge ljude i svet. Možete reći toliko stvari o nekome iz njihovog izraza lica ili tona glasa. Uvek znate kad vas neko laže. Pokazujete svetu tačno ono što želite pokazati. Osim što ste dobri u čitanju ljudi, vi znate kad neko vas čita. Znate kada ste izmanipulisani, a takođe znate i kako izmanipulisati nekoga, ako morate. Ipak, obično to ne činite, piše zenasamja.me.