Zanimljivosti

TEST LIČNOSTI koji će vas naježiti: Izaberite kuću u kojoj biste živeli i spremite se za ŠOK!

Psiholozi već decenijama, ako ne i vekovima, koriste kuće kako bi shvatili koji sve tipovi ličnosti postoje. Izbor određene kuće govori mnogo toga o osobi i njenim navikama.

21.07.2021. - 17:00h

Kuća broj 7

Vi se kroz život vodite sledećom rečenicom: "Život je lep i tako treba sve u njemu biti". Obožavate da se oblačite lepo. Garderoba vam je veoma važna, moderni ste, atraktivni i volite da se hvalite novim "krpicama". Uvek se trudite da vaš savršeni autfit upotpuni vašu ličnost i zato za vas "odelo čini čoveka". Na izgledu vam mnogi zavide, a to je upravo ono što želite! Vaša kuća je veoma moderna. U njoj se nalazi uvek nešto novo i vi volite da pridajete važnost detaljima. Često ste toliko zaokupirani materijalnim stvarima i dosta se opretećujete svojim izgledom, što nikako nije dobro. Morate da naučite da meditirate i da se malo opustite. Nekada ste toliko zaslepljeni samim sobom da ne primećujete život koji se odvija oko vas. Nemojte da ste sebični i posvetite se bliskim ljudima. Jer, odelo, ipak, ne čini čoveka.

Kuća broj 8

Vi ste po prirodi veliki entuzijasta! Imate strast ka čistim i neupadljivim stvarima. Prijaju vam osobe koje su otvorene i iskrene. One koje se ne trude da budu ono što nisu, samo kako bi se prilagodile određenom društvu. Vi ste svoji i zato tragate za ljudima koji su vama slični. Ne plašite se nikoga i ne trudite se da se nekome svidite. Jednostvano, dovoljni ste sami sebi. Odličan ste govornik i kada želite da istaknete nešto - uvek stavljate fokus na suštinu i važnost. Verujete u društvenu harmoniju, veoma ste tolerantni i trudite se da prihvatite različite ljude. Veoma ste sigurni u sebe i verujete da sve što ste zamislili možete ostvariti. Ipak, budite oprezni. Jer život testira vas, a ne vi život!

Kuća broj 9

i ste veoma labilni i često se borite sami sa sobom. Loše stvari iz prošlosti želite da zaboravite, a kao da niste dovoljno hrabri da im okrenete leđa. Izgubljeni ste i stalno tražite odgovore na ista pitanja. Konstantno pokušavate da shvatite koji je vaš sledeći korak. I tako "tapkate" u mestu, postavljajući pitanja kao što su: "koja je svrha vašeg života?" Morate da se trgnete i da hrabro koračate kroz život. Ne okrećite se da vidite šta je iza vas, već gledajte samo napred. Sve što vam je iza leđa ste već prošli, zašto se onda stalno vraćate na staro? Nekada znate da se izgubite u sopstvenim željama, zato je važno da naučite da kroz život idete korak po korak, a da pritom ne koračate na prstima - već da čvrsto stanete i osetite tlo pod nogama. Tek tada ćete biti svesni realnosti. Shvatićete da nije sve tako sivo, i da se uvek vidi svetlo na kraju tunela! I zato, samo hrabro!