Zanimljivosti

TEST LIČNOSTI koji će vas naježiti: Izaberite kuću u kojoj biste živeli i spremite se za ŠOK!

Psiholozi već decenijama, ako ne i vekovima, koriste kuće kako bi shvatili koji sve tipovi ličnosti postoje. Izbor određene kuće govori mnogo toga o osobi i njenim navikama.

21.07.2021. - 17:00h

Kuća broj 4

Vi ste kao otvorena knjiga. Stvari oko vas su kristalno jasne. Ne skrivate se i nemate dva lica. Kod vas ne postoji sivo, već samo crno ili belo. Uvek se predstavljate onakvim kakvi zaista i jeste. Na ljudima ostaje da vas prihvate ili ne. Vodite se vašim emocijama i jakim osećanjim - ako vam se vrišti od sreće vi ćete uzvikivati nasred ulice. Ako vam se plače, bez stida ćete zaplakati pred bilo kim i u bilo kom trenutku. Nikada nećete potisnuti emocije, već ih svesno puštate da one isplivaju na površinu - svidelo se to drugima ili ne. Vi kada volite - vi volite do srži! Ali, isto tako otvoreno stavljate do znanja da vam nečije prisustvo ne prija. Ljudi vas vole jer sa vama uvek znaju "na čemu su". Nema laži i foliranja, kao ni straha od toga da budu izigrani. Vi ste veoma iskreni i otvoreni. U ljubavi vas partner može lako "pročitati" što dodatno olakšava komunikaciju. Međutim, to nekada može biti i frustrirajuće, jer ne možete da prikrijete određeno razočarenje, pa partner to nekad može da iskoristi protiv vas. Uvek govorite ono što mislite i zbog toga je važno da naučite kako da kontrolišete osećanja kako ne biste povredili drugu osobu.

Kuća broj 5

Imali ste problematično detinjstvo i sećanja na to nikako ne blede. Ali, ono što vas čini posebnim jeste to što vi zaista znate da učite na sopstvenim greškama! Loša iskustva koristite kroz dalji život. Ne dozvoljavate sebi da ponovite iste greške. Veoma ste pametni i uvek, pre nego što donesete važnu odluku, razmislite o tome još tri puta! Naučili ste kako da situaciju okrenete u svoju korist. Vi verujete u sebe i svoje mogućnosti. Svesni ste potencijala koji posedujete i to vam niko ne može oduzeti! Postavljate sebi ciljeve i gotovo uvek ih ostvarujete. Vi ne žalite zbog burne prošlosti. Naprotiv, naučili ste kako da je prihvatite i iskoristite na najbolji način. A, to ne zna svako! Postoje dani u vašem životu kada vas depresija uhvati pod svoje, tada ste u stanju da ceo dan provedete u krevetu. Ali, isto tako znate da narednog jutra ustanete vedri i nasmejani, poput lepršavog leptirića - spremni da punim plućima udahnete vazduh novog dana!

Kuća broj 6

Vi ne verujete svakome. Da biste stekli poverenje potrebno vam je vreme, a kada to učinite - ostvaruje se veza za ceo život! Bilo da je reč o ljubavi, prijateljstvu ili nekom poslovnom odnosu. Čak i kada vas "osoba od poverenja" izneveri ili razočara - vi je ne osuđujete, već je puštate da ode iz vašeg života, trudeći se da vas za nju dalje vezuju samo lepe uspomene. Različita iskustva, bilo da je reč o negativnim ili pozitivnim, naučila su vas da kroz život budete veoma oprezni. Slatka priča kod vas ne prolazi, jer vi veoma dobro znate da procenite osobu. Vi ste osoba od poverenja i ukoliko nešto obećate - to će uvek biti ispunjeno. Uprkos svemu, vi imate pozitivan pogled na život. Ništa vas ne može slomiti, a iz svakog poraza izlazite još jači. Veoma ste racionalni i optimistični. Što je za svaku pohvalu.