Zanimljivosti

CRNI, ŽUTI, TIRKIZNI: Šta boja vašeg kupaćeg kositma govori o vama?

Kada odete da kupite kupaći kostim uvek se hvatate baš za onaj crne boje? Ukoliko ste neko ko prati modu i želite da blistate na plaži, onda sigurno birate drečave, fluorescentne boje. Evo šta boja kupaćeg kostima govori o vama.

19.07.2021. - 11:00h
Koju boju kupaćeg vi birate?
Koju boju kupaćeg vi birate?foto: Maridav/Shutterstock

Crna

U crnom se osećate najbolje, tu ste u svojoj zoni komfora. Vi ste nezavisna osoba, koja voli kontrolu, a ne želite nepoznate stvari i ne eksperimentišete.

Zelena

Trenutno vam treba ljubav i nežnost. Vedrog ste duha i pristupačni, ljudi oko vas mogu da vas "čitaju" kao otvorenu knjigu, jer vi ne želite da sakrivate svoja osećanja.

Žuta

Volite da budete nezavisni i vrlo ste izbirljivi kod odabira društva. Radije ćete biti sami, nego da se uključiti se u nešto što vas ne zanima.

Plava


Vama je potrebno više od zabave. Na plaži uživate u samoći, razmišljanju o onome što se dogodilo, jednostavno uživate u smootkrivanju.

Crvena

Ambiciozni ste i raspoloženi za nadmetanje. Volite da se dokazujete , pa ste spremni da se uključite u raznorazne aktivnosti.

Narandžasta

Uživate u druženjima i okupljanjima. Raspoloženi ste za zabavu, vrlo zanimljivi i znate kako da privučete pažnju.

Ljubičasta

Spremni ste da pomognete drugima i više ste usmereni na one oko sebe, nego na sebe same. Pripazite da vas drugi ne iskorištavaju.

Ružičasta

Treba vam nežnost i pažnja. Ne ustručavate se da iskažete brigu za druge, ali očekujete jednaku pažnju zauzvrat, piše Covermagazin

Tirkizna

Saosećajni ste s visoko naglašenom kreativnošću, ali i modno osvešćeni. Ne sakrivate svoje namere, a želite da se i drugi tako ophode prema vama.

Bela

Volite se prikažete na najbolji mogući način. Pripazite da ne postanete opsednuti izgledom, jer je, ipak, na plaži najvažnije da uživate.

Siva

Hladni ste i suzdržani, ali se drugi na vas mogu osloniti. Odličan ste organizator, sa vama je uvek sve pod kontrolom.

Zlatna

Ako ste se odlučili za zlatni kupaći kostim to znači da ste puni samopouzdanja i da zračite harizmom. Zadovoljni ste sobom, a osobe koje se nalaze u vašem društvu se uvek osećaju odlično.