Zanimljivosti

Mlada napravila spisak PRAVILA za VENČANJE: Odredila koliko bi poklon trebalo da košta, a onda saopštila: "Ne pričajte sa mnom..."

U pravilima stoji i da gosti nikako ne smeju da proveravaju Fejsbuk dok im se to ne kaže, dok je najbizarnije pravilo definitivno: "Uopšte ne razgovarajte s mladom!"

19.07.2021. - 12:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Pichukova Ekaterina/Shutterstock

Ova mlada zgranula je svoje goste nakon što je sa njima podelila spisak bizarnih uputstava za svoj veliki dan. Naime, gosti su od koordinatora venčanja dobili imejl u kojem su detaljno navedeni svi zahtevi mlade.

Među 15 navedenih pravila i propisa, gosti su naišli i na prilično razumne zahteve, poput pravila da ne smeju da obuku belu odeću i da moraju da dođu 15 minuta ranije. Ali, kako popis ide dalje, tako zahtevi postaju sve ekstremniji, pa je mlada u jednom od pravila napisala da želi da gosti od frizura "ne nose ništa drugo osim osnovnog boba ili repa".

Ženske gošće ne smeju "jako da se našminkaju' i nikako ne smeju da proveravaju društvene mreže (tačnije Fejsbuk) dok im se to ne kaže. Najbizarnija je svakako tačka osam na popisu u kojoj stoji: "Uopšte ne razgovarajte s mladom" i na kraju svi gosti moraju da ponesu poklon u vrednosti od 75 američkih dolara ili više, inače će ih mlada odbiti.

Ovaj mejl je podeljen na Redditu, a među komentarima je bio i ovaj: "Ne mogu da odlučim da li gosti treba da ostanu kod kuće ili da donesu kokice i dokumentuju ovo venčanje", dok je drugi dodao: "Apsolutno bih se pojavio sa 75 dolara u centima i to u buretu!", piše "The Sun".