Gde sakriti novac na letovanju: 8 improvizovanih varijanti koje će vaš novac sačuvati od lopova

Kada krenemo na godišnji odmor, bilo da je u pitanju more, banja, planina, često čim stignemo i raspakujemo se postavljamo pitanje, gde bismo mogli da sakrijemo novac? Ovo je dilema koja muči mnoge, pa se dovijaju na razne načine. Neki novac kriju u stvarima, drugi u nameštaju... Ovih osam saveta može pomoći da donesete najbolju odluku.

Gde sakriti novac na letovanju, foto: Marina Andrejchenko/Shutterstock
Gde sakriti novac na letovanju, foto: Marina Andrejchenko/Shutterstock
.

1. Ne čuvajte sav novac u novčaniku. Osnovni deo novca i dokumente bolje je čuvati na skrivenom mestu. Na primer u unutrašnjem delu ispod odeće.

2. Ženski grudnjak – svima odavno poznato, međutim i dalje aktuelno mesto za čuvanje novca.

3. Novac možete sakriti u kesici među higijenskim ulošcima. Zašto?

Jednostavno, lopov može ukrasti torbu, izvući novčanik iz vašeg džepa, ali sigurno, nikom neće pasti na pamet da izvlači uložak iz vašeg džepa ili da ga traži među vašim stvarima.

4. Još jedna zanimljiva varijanta za bezbednost vašeg novca je prazna boca losiona za sunčanje, ili prazno pakovanje dezodoransa u stiku. Ovakav originalan štek je posebno koristan na plaži, koji neće privlačiti pažnju profitera na tuđim stvarima.

5. Ili možda pelene? Zašto da ne!

6. Sakriti novac unutar četke za kosu – još jedna odlična varijanta za bezbednost.

7. Muškarcima može da posluže kaiš ili čarape.

8. Najbolja tradicionalna varijanta – knjiga.

Evo, sada znate na koji način možete sakriti novac na svom letovanju. Ali, ne zaboravite da ipak budete oprezni i obazrivi, i onda će vaš novac uvek biti na sigurnom.

Izvor: Uspešna žena