Pronađite pravu ljubav po kineskom horoskopu: Otkrijte koji znak je vaša srodna duša!

Dobro otvorite oči, jer prava ljubav je možda blizu vas! Kineski horoskop podjednako dobro može da odredi koji znaci vam u ljubavi najbolje odgovaraju baš kao i zapadni horoskop...

Koji znak je vaša srodna duša!, foto: Alexey Malkov/Shutterstock
Koji znak je vaša srodna duša!, foto: Alexey Malkov/Shutterstock
.

Kada koristimo snagu lunarnog kalendara, možemo dublje da zaronimo u svoje osećaje i dobijemo bolji uvid u svoj ljubavni život. Dakle, kada tražite način da vratite iskru u svoj ljubavni život, proučite kinesku astrologiju.

Baš kao i u zapadnom Zodijaku, i onaj kineski ima ljubavnu kompatibilnost. Na isti način na koji su Vaga i Vodolija kompatibilni, isto tako mogu da budu kompatibilni i znakovi kineskog horoskopa.

U nastavku saznajte više o svom kineskom horoskopskom znaku i kako možete da poboljšate svoj ljubavni život mudrošću istočne astrologije.

1. Pacov
Najkompatibilniji su s ostalim članovima Prvog trigona (trigoni su dobre astralne kombinacije znakova u kineskom horoskopu), a to su Zmaj i Majmun. Takođe se slažu s onima kojima su Zmaj i Majmun u podznaku.

Pacovi su vrlo pronicljivi, tako da on i njegov partner uvek moraju da budu iskreni jedan prema drugom. Temeljni ključ poboljšanja vašeg ljubavnog života je da budete otvoreni i iskreni prema onome što mislite i osećate, bez obzira koliko se to u tom trenutku činilo nelagodno.

2. Bivo
Najkompatibilniji su s ostalim znacima iz Drugog trigona, a to su Zmija i Petao. Takođe se slažu s onima koji imaju Zmiju i Petla u podznaku. Inače, Bivoli su vredni i marljivi i odgovara im kada uz sebe imaju nekoga ko poštuje njihove ambicije. Istovremeno im je važno da se njihov partner ne boji da kaže kad misli da greše.

Međusobno poštovanje neophodno je u njihovom ljubavnom životu. Ukoliko toga nema, važno je s partnerom razgovarati o svojim potrebama i željama i postaviti osnovna pravila.

3. Tigar
Najkompatibilniji su s ostalim članovima Trećeg trigona, Konjem i Psom. Takođe se slažu s onima koji imaju Konja i Psa u podznaku. Tigar je avanturistički i smeo znak. Potreban im je partner koji je spreman da ih prati u avanturama i poštuje ​​njihovu slobodu. Ne vole partnere koji su kao prilepci.

Istovremeno, Tigrovi mogu da budu ljubomorni i posesivni. Važno im je da partner može da smiri njihove strahove i da pazi na njihove potrebe. Poboljšanje njihovog ljubavnog života ponekad može da zahteva strpljenje i introspekciju. Važno je da su iskreni prema sebi i da prepoznaju sopstvene nedostatke.

4. Zec
Najkompatibilniji su s ostalim članovima Četvrtog trigona, Kozom i Svinjom. Takođe se slažu s onima kojima su Jarac i Svinja u podznaku. Zec želi miran život. Ne zanima ih ništa nepredvidivo, a previše zahtevan ili težak partner ih iscrpljuje.

Za srećan ljubavni život važno je da njihov partner deli njihov san i viziju srećnog doma jer žele da se skrase. Sukob je za njih jedno veliko "ne", pa je važno da imaju nekoga ko može sporazumno da reši stvari.

5. Zmaj
Najkompatibilniji je s ostalim članovima Četvrtog trigona, Pacovom i Majmunom. Takođe se slaže s onima kojima su znaci Pacova i Majmuna u podznaku. Zmaj je moćan i jak znak koji zahteva jednako jakog partnera. Teško im je da poštuju nekoga ko je previše nežan, a uzajamno poštovanje im je važna komponenta u vezi.

Da bi poboljšali svoj ljubavni život, moraju da pronađu vremena za svog partnera. Ne smeju da budu u pokretu sve vreme! Na primer, bilo bi dobro kad bi organizovali vikende ili romantične večere samo za sebe i svog partnera, te tako održali onu iskru u vezi.

6. Zmija
Najkompatibilnija je s ostalim članovima Drugog trigona, Bivolom i Petlom. Takođe se slaže s onima kojima su Bivo i Petao u podznaku. Zmija je inteligentni, a ponekad i tajnoviti znak. Ceni svoj prostor i privatnost, a važno joj je da ima partnera koji to razume. Ona želi uzajamno poštovanje.

Ako oseti da ih partner u vezi guši, verovatno će se povući. Takođe, otvorenost prema osećajima je najbolji način da ojača svoju vezu s drugom osobom.

7. Konj
Najkompatibilniji je s ostalim članovima Trećeg trigona, Tigrom i Psom. Takođe se slaže s onima koji imaju Tigra i Psa u podznaku. Konj kao znak voli slobodu i nezavisnost. Potreban im je neko ko je jednako nezavisan kao i oni. Treba im neko ko će im stati uz bok i kao ljubavnik i kao saveznik.

Ipak, ponekad im je potreban sopstveni prostor, pa im je važno da imaju nekoga ko to razume. Da bi poboljšali svoj ljubavni život, trebalo bi da imaju na umu i tuđe osećanja. Ironično, iako cene timski rad, ponekad mogu da rade stvari na svoju ruku bez savetovanja s partnerom. Komunikacija im je važan aspekt odnosa.

8. Koza
Najkompatibilnija je s ostalim članovima Četvrtog trigona, Zecom i Svinjom. Takođe se slaže s onima kojima su znakovi Zeca i Svinje u podznaku.

Koza je kreativno i sanjarski nastrojena. Stoga treba da bude s nekim ko razume i poštuje njenu kreativnu stranu. Istovremeno, odgovara joj da bude s nekim ko je prizeman. Poboljšanje njenog ljubavnog života uključuje uočavanje vlastitih i partnerovih nedostataka, a otvoreni razgovor o manama dovodi do snažnijeg odnosa.

9. Majmun
Najkompatibilniji je s ostalim članovima Prvog trigona, Pacovom i Zmajem. Također se slažete s onima koji imaju Pacova i Zmaja u podznaku.

Ovo je inteligentan i pametan znak. Važno im je da budu sa nekim ko će im odgovarati na intelektualnom i mentalnom nivou ili će im brzo postati dosadno. Da bi poboljšali svoj odnos, važno je da imaju na umu uticaj svojih reči na druge, jer ponekad mogu nenamerno da povrede druge. Treba da budu otvoreni za tuđa mišljenja i vrednosti. Važno je da budu iskreni i o svojim potrebama razgovaraju s partnerom. Iskrena komunikacija pomoći će im da izgrade snažnu vezu.

10. Petao
Najkompatibilniji je s ostalim članovima Drugog trigona, Bivolom i Zmijom. Takođe se slažu s onima koji imaju Bivola i Zmiju u podznaku.

Petao je pragmatičan i otvoren znak. Veruje u svoja mišljenja i podstiče druge da veruju u njih. Ipak, ponekad može da bude malo nagao sa svojim mišljenjima. Za srećnu vezu treba da se pobrine da svi iskažu svoje mišljenje. Drugi će biti ogorčeni ako im ne dozvolite da se izraze. Zato je kompromis ključan za pozitivan i ispunjen odnos.

11. Pas
Pas je najkompatibilniji s ostalim članovima Trećeg trigona, Tigrom i Konjem. Takođe se slaže s onima koji imaju Tigra i Konja u podznaku. Glavna karakteristika Psa je odanost. Kad Pas pronađe onog pravog, ostaće s njim bez obzira na sve. Međutim, ponekad može da bude neodlučan ili sklon preteranoj brizi. Za srećnu vezu bitno je da je s nekim ko smiruje njegove strahove i ne igra se s njegovim mislima.

Za uspješnu vezu im je ključna otvorena i iskrena komunikacija. Možda se Pas ponekad suzdrži pa ne kaže ono što misli, ali što je više iskrenosti u njihovoj vezi, to će ona postati jača.

12. Svinja
Najkompatibilnija je s ostalim članovima Četvrtog trigona, Zecom i Kozom. Takođe se slaže onima koji imaju Zeca i Kozu u podznaku. Svinja je inače dobrodušna i draga. Ona uživa u udobnosti svog partnera i ceni ga kao svog ljubavnika.

Srećna veza za nju nije ona ispunjena dramom i sukobima. Želi nekoga ko razume njenu želju za mirom i tišinom i treba joj partner koji je motiviše i tera na poboljšanje, piše Astrology Answers, a prenosi Kurir.