BIZARAN INCIDENT: Mislili su da je baka umrla od korone, ona nekoliko minuta pre kremiranja otvorila oči i počela da plače!

Indija je jedna od najteže pogođenih zemalja drugog talasa korona virusa. Broj smrtnih slučajeva je veliki, u bolnicama nedostaje boca s kiseonikom i ljudi gube svoje najmilije.

Ilustracija, foto: Stokkete/Shutterstock
Ilustracija, foto: Stokkete/Shutterstock
.

Usred ove situacije dogodio se bizaran incident u Maharashtri, gde je kovid-19 pozitivna žena iz nesvesti došla k sebi nekoliko minuta pre nego što je kremirana.

Incident je sve ostavio u šoku. Verovalo se da je starija žena mrtva. Kasnije je hospitalizovana.

Policija sve potvrdila

Žena po imenu Shakuntala Gaikvad (76) iz sela Mudhale pre nekoliko dana testirana je na korona virus i bila je u kućnom karantinu. Članovi porodice odveli su je 10. maja u bolnicu Baramati nakon što joj se stanje pogoršalo.

Ipak, ova baka nije dobila bolnički krevet i porodica je čekala napolju u vozilu. Nesrećna žena polako je ostala bez svesti. Članovi njene porodice verovali su da je preminula i odmah su počeli da pripremaju njen pogreb. Ali na njihov šok, neposredno pre kremiranja, žena je otvorila oči, piše Pinkvilla.

Čim se osvestila, počela je da plače i hitno je prebačena u "Silver Jubilee" bolnicu na dalje lečenje. Policija je takođe potvrdila incident.